reklama

Odskocznia;))))

no to swietnie...u nas tez jest sporo takich dzialek no,ale mieszkam w tak wspanialym miescie,ze miasto bierze i wystawia je do przetargu...a tam ceny poprostu sa kosmiczne...no,ale coz...fajnie by bylo jakby wam sie udalo z taka dzialeczka.

reklama
No fajnie by było :)
wiecie co sobie zrobiłam na kolację ?Jajka w sosie koperkowym , ugotowałam jajka , wstawiłam wodę dałam do niej kostkę rosołową koperek , wegetę , pieprz i troszkę soli rozrobiłam łyżkę mąki z kefirem i dodałam to do bulionu taki przepis znalazłam w internecie , w przepisie jest jeszcze masełko ,ale ja na diecie no i w przepisie jest śmietana ,a ja dałam kefirek zaraz spróbuję co z tego wyszło.

Dziewczyny oglaszam wszem i wobec ze kolezankujecie sie z GAMONIEM!!!!!!!!!Oje...am ten cholerny egzamin!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i teraz topie swoje smutki w puszce browara w ilosci blizej nieokraslonej:-p

kochana no ty to specyfiki wymyslasz hmmm....ochoty mi narobilas...a mogla bys wstawic link strony gdzie jest ten przepis??? chetnie bym tez sprobowala zrobic cos takiego.mam wszystko oprocz koperku,ale to jutro bym sobie zrobiła...ciekawe to...

elka30 no cos ty przestan...nie ty pierwsza nie ostatnia...moja siostra juz 6 raz podchodzi do egzaminu...a na kiedy sie teraz umowilas????

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry