A
asaiczek18
Gość
a ja jakoś się nie mogę zmotywować do powrotu do całościowej diety
niedobra ja 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja juz sama w domku mezulek pojechał do pracy i beda nudy
a jeszcze jak mi net stanie to juz wogole klops.dobrze,ze jakies filmy sobie posciagałam to obejrze.na popoludnie zapowiadaja u nas burze i deszcze to dobrze,bo przeciez ugotowac sie mozna...choc sadze,ze w tak upalny dzien po deszczu bedzie tez goraco.
dziewczyny macie jakies wiadomosci od...hmm..agniesi??? tej co jest w ciazy i pisala w tam tym tyg chyba o tym,ze ma bole w szyjce,tak w kroczu i miala isc do gina...ciekawe...tak mnie jakos dzis naszlo i myslalam o niej od rana...rzadko tak mam a tu prosze.powiem tak: "zapier ...ol, że nie ma czasu taczki załadować" :-d
znacie ten kawał? Jak nie to przytoczę:
Przyjechał kierownik na budowę i patrzy a tam robotnik lata w tą i z powrotem z pustą taczką. Podchodzi do niego i pyta. Co wy tak latacie z tą pustą taczką, do kitu taka robota, jak tak dalej pójdzie to was zwolnię! A na to robotnik: Kiedy panie kierowniku jest taki zap ...ol, że nie ma czasu taczki załadować.
Kobietko dacie radę
A czy ja wam się chwaliłam, że jechałam na motórku 94 km/h?

uważaj na siebie i zacznij jeść bo nic z Ciebie nie zostanie.
a ja hmm 
a teraz samej nie chce mi sie isc,bo zanim sie ubiore,zanim sie z 4 pietra zczłape a pozniej na nie wczłape to sie cała upoce jak mops
zrobilam sobie dzis twarozek z rzodkieweczka i tyle.dzis musze sie obejsc bez kalafiora,bo moje lenistwo jest silniejsze