reklama

Odskocznia;))))

reklama
Anty - bo ja się rozpisałam, że znowu glebę zaliczyłam, że Elka na pewno zda nastepym razem a tu co? Jajo! A dodam, ze piszę na klawiaturze, na którą chłopcy soczek wylali i połowa liter nie wchodzi, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Anty - no ja jestem upadłą kobietą :-D Glebę na motocyklu mam we krwi :tak: Opanowałam to do tego stopnia, że nie robię sobie najmniejszej krzywdy :)

Anty - ząbki są bezpieczne. Jak się przewracam, to razem z motocyklem jak plastikowa zabawka. Po prostu dalej na nim siedzę. Nie mam żadnych obrażeń :) Zresztą to tylko placyk :) W mieście wywrotki nie miałam, na szczęście :tak:

Anty - pomimo wszystko czuję, że coraz lepiej mi idzie. Instruktor twierdzi, że powinnam zdać egzamin. No to ja się pytam czemu nie?

zjolu ależ ja nigdy w ciebie nie wątpiłam.a to powyżej to jak zwykle żarty.Nawet kciuków nie trzymam za zdany egzamin,bo to pewniak:-)Z takim zacięciem jakżeby mogło byc inaczej?

reklama
Hello wszystkim
yes2.gif
dzień dobry ! czas się ogarnąć :D
confused8gj.gif

wyspany_krolik.jpg człowiek ledwo sie z łózka wyczłapie i przy kompie już :P nałogowiec ehhhh:) :rofl2:

chwała Bogu,że mój tata wczoraj zjechał z trasy bo chyba bym się pozabijała z moją kochaną mamcią ! :P

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry