reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam porannie popijam kawke i rychtuje sie do pracy:-)

Dziewuszki dzieki za wsparcie, Anty sprobuje z tymi tabsami zaszkodzic nie zaszkodza a noz widelec pomoga;-)
Asaiczek to co tam z ta Twoja mamcia jak piszesz, problemowa jakas???????????

Aaaaa zaponialam dodac ze instruktor by oki i naprawde mial do mnie cierpliwosc takze oblalam na wlasne zyczenie i to robiac glupie bledy...

Ostatnia edycja:
Elka niestety tak :) :szok: różnica pokoleń :-p ogólnie nie nadążam za nią, ale co się dziwić kobieta po 50 ma swoje chimery które mnie powoli lekko mówiąc wkur*** :crazy: i nie będę się codziennie zastanawiała o co ma fochy :tak::szok: bo podejrzewam, że jej frustracja jest spowodowana sytuacją u dziadków a tu szuka rozrywki żeby się na kimś móc wyładować :-D a niestety jestem pyskata to jestem ta najgorsza córka :rofl2:

Aaaaa to takie buty, moze byc ze cos ja gryzie i zamiast powiedziec o co chodzi dokladnie to sie wyrzywa:no:hehehehe ja tez pyskata bylam troche mi przeszlo ale ja jestem jedna wiec i tak nie ma wyjscia;-)ja na szczescie mam dobry kontakt z mama i tez jest po 50:tak:trzymam kciuki zeby Wasze stosunki sie polepszyly&&&&&&&&

Elka nie ma szans :tak: ona ma swoją starszą córe a ja jestem córeczka tatusia i tak mi lepiej :) najważniejsze,że akceptuje G i go chyba bardziej woli niż mnie bo nawet na niego krzyknąć mi nie pozwala :szok: a czasami zasługuje :P a on to bezczelnie wykorzystuje i mnie doprowadza do furii :eek:

hej,hej
ale ranne ptaszki z was.
elka bo wszystkiemu winien stres.Ja jak się dopiero uczyłam i nieraz jechałam z instruktorem idiotą to nawet biegów nie umiałam zmieniać:-),a drugi sam powiedział,że jak mam spokój w samochodzie to śmigam fajnie (widać dobrze znał kolegę po fachu).To są słabe tableteczki,ale tak fajnie wyciszają (nie otumaniając).
asaiczek ale twoja mama przynajmniej nie jest teściową z dowcipów.Mój m też się świetnie dogaduje z moimi rodzicami (mam wrażenie że woli tesciową od własnej matki:szok:)

anty2 mój G chyba woli moją mamę od swojej :tak: ale też moją go drażni ale w sensie że jest nadopiekuńcza i troskliwa czego G nie lubi :P bo go drażnią texty: " no weź jeszcze sobie chleba do pracy bo będziesz głodny" :rofl2: a on wie ile zje i bierze jak mu się podoba :P a przyszła teściowa to zmora :szok: dla mnie , ale po ostatnim wydarzeniu znalazłam z nią wspólny język

Witam szanowne,
ja spałam do 10 z groszami, tak mi się nie chciało wstawać, ale się zmusiłam żeby poczytać co tam beborki peplają, to jak jakiś nałóg :tak:

zjolu jak mojego giga posta wcięło to przypomniałam sobie co pisała bett, że najpierw pisze w notatniku a potem kopiuje i wkleja, zaczęłam tak robić i nic mi nie znika, mogę spokojnie skakać po różnych stronach bez zapisywania na kartce co chciałam której kobietce odpisać, jeśli będziesz chciała to spróbuj - działa :-)

Plenitude - ja żeby widzieć co komu odpisać, to otwieram sobie odpowiedź w nowej karcie a na drugiej czytam i tak na bieżąco odpisuję. No ale jak coś się pokiełbasi, to posta ni ma. ja wiem, że w notatniku bezpieczniej ale jak prąd wyłączą, to i notatnik nie pomoże, chyba, ze na bieżąco zapisujesz, bo jak nie to klapa. Tak czy siak wkurzające są te znikające posty, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry