reklama

Odskocznia;))))

reklama
zjolu racja z tym prądem, ja piszę z lapka podłączonego do prądu, ale z włożoną baterią i nie martwię się prądem dlatego mi łatwiej, nie martw się tym postem, czasem jakiś chochlik się pojawić musi żeby nie było zbyt nudno :-) 5,30.. ja mam dziś wolne ale jak wstaję na 1 zmianę to o 4.00 :-D

bett oczywiście, że mi się spodobał i korzystam, jeszcze raz dziękuję, to moje pierwsze w życiu forum (mam 30 na karku :-D) i nie zawsze wiem jeszcze co z czym dlatego słucham dobrych rad bardziej doświadczonych :tak:

Plenitude - ja się tak nauczyłam robić w pracy, wszystkie problemy informatyczne zgłaszaliśmy przez specjalną aplikację, która niestety często się zawieszała, trzeba było włączać jeszcze raz i pisać od nowa... po drugim razie jak mi wcięło wielkie opisy moich problemów informatycznych zaczęłam pisać w notatniku i później wklejać. może jest jakiś lepszy sposób, ale jeszcze go nie odkryłam

to chyba pora na śniadanko ;-)

bett, ja też spałam do 10,25 :-D:baffled:

śniadanko, mhmmm, mniam mniam, co by tu dzisiaj pożreć, nie mam jeszcze pomysłu, może tościki, może kanapeczki z sałatą, pomidorem, szczypiorkiem, rzodkieweczką, sama nie wiem, jestem tak niezdecydowana, że chyba zjem wszystko naraz
laugh.gif

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie czwartkowo.wiecie jestem w szoku.myslalam,ze juz dzis nie uda mi sie wejsc na bb,bo transferu nie ma,a tu niespodzianka...zadna strona sie nie wczytuje,a bb tak:-) weszlam sie tylko przywitac i ide zaraz lulu,bo wstalam dzis o 7.00 i pojechalismy do labolatorium na badania.wypilam ta glukoze...:baffled: matko jakie to ochydne...niestety bez pawika sie nie obyło:sorry: i po 2h musialam znowu wracac na powtorne pobranie krwi.siuski tez oddane,wyniki jutro po 11ej....zjola ja w tam tym tyg tez sobie napisalam meeeega posta i zniknał...a tez sobie odpowiedz otwieram w nowej karcie...:baffled:

przespie sie troszku i pozniej pichce na obiadek kapusniak z prazokami:-) jesli mi sie uda to pozniej jesio wejde.buziaczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry