reklama

Odskocznia;))))

i dobry sex:-D:-D:-D:-D
Gatto ja prace stracilam w styczniu więc wiesz juz sie z tym uporałam, dorabiam sobie troszke z boku, no i tyeraz w tej byudce z pieczywem co drugi dzien stoje,zawsze cos, choc ambicje wieksze i czasami smutno ze człek sie uczy a potem i tak buły sprzedaje.
To mówisz ze do roboty idziesz?kurcze no szkoda ,mezus w dniu rocznicy sam w domku ty ty ty , a ty masz polaka?

Ostatnia edycja:
reklama
heheh, no z tych ciemnych jesli chodzi o kolor wlosow i oczy, karnacje ma jasna, ale bardzo szybko sie opala i wtedy staje sie szybko duzo ciemniejszy. My mieszkamy w polnocnych Wloszech, to i ludzie bardziej podobni do innych, bo im nizej w kierunku obcasa tym ludzie z ciemniejsza karnacja.

Anastazja jak ja podejrzewałam,że jestem w ciąży to pierwsze dwa testy wyszły negatywne,a dwa dni póxniej już pozytywne!!Więc nic straconego:)
Pozdrowionka dla wszystkich i miłego dzionka:)

nadzieja we mnie się tli, ale powiedz w którym dniu robiłaś test ? tzn ile po terminie@ , bo jak napiszesz że te pierwsze 2 był przed @ to się załamię :-p
żeby mnie lał czy jak?:-D:-D:-D

nie wiem czy Wy wiecie:-D w lidlu jest wyprzedaz i jest masa rzeczy po 1 zł, butki na kamieniste plaże nabyłam, etui na laptop, okulary!!:-D, szal na rower,koszulke termo na rower, kurtke na rower, skarpetki, a to wszystko po 1 zł!

Bett udanych łowów:-D

U mnie w lidlu nigdy nie robią takich wyprzedaży :-(:-(:-(:-(:-(
Pogoda jest do bani ,raz słońce raz deszcz i weź to czlowiek bądź mądry.
A jak tam anulka Twoja praca? dajesz radę ?
kobietka - Ty też cos o swojej napisz :-p jak się z kobitkami dogadujesz
Mój małżonek wrócił godzine temu z Warszawy, opowiadał że te scysje Polska-Rosja to chyba tylko w polityce i wśród kiboli, bo on ze znajomymi świetnie się dogadywał z rosjanami ( no jeszcze by nie dogadywał , w koncu skąd ma żonę :-D), i ogólnie bardzo fajnie było i wcale a wcale nie żałuje wydanych pieniedzy.

hejka kochane:-)kiedy w końcu będzie piękna pogoda bo te pochmurne dni mnie dobijają:-(
anulka no wlasnie tez bym chciala taki ładny brązik nie za ciemny cieżko kupić taką farbę na zdjęciu pięknie wygląda a wychodzi prawie czarny.Jak zrobisz to fotki pilsss:-)

Ostatnia edycja:
Angel pstrykne napewno, z wesela tez dam tylko ze jeszcze nie mam a w domu to juz pisalam ze wszystkie pancie malowałam i nie bylo czasu na pstrykanie.
Magda adidaski na zumbe czy cos lekkiego?typu trampki?

Ja sie przed chwila wkurzyłam bo moj robil na dzialce i mlody mial tez tam byc a on od 14 wybyl z domu i chodzilam po osiedlu jak glupia i szukalam,teraz moj poszedl bo podobno na boisko pojechal,mam nadzije ze tam jest ale szlaban ma na tydzien albo dwa

Anastazja no wiesz jak to jest , mam inne zainteresowania a tam tylko prosze, dziekuje, chleb, bułki.Nie ukrywam ze troszke mnie to dobija, wiem ze zawsze cos ale ....trudno to wyjasnic .
Mnie sie tez osobiscie wydaje ze media to wszystko na wyrost pokazuja, tych dobrych stron mniej.A takich kiboli to powinni do lasu wywieść spałowac i 3 miesiace na wypłacie siedziec .Durnota. Ogolnie to dobrze pisza o naszych, ruski tez sie wypowiadaja dobrze i mam nadzieje ze juz takich incydentow nie bedzie wiecej - w koncu kazdy jest człowiekiem .

Nie ma u ciebie w lidlu wyprzedazy?kurce u nas to normalnie takie glebokie kosze , ludzi jak -wiadomo- bylo tez pelno ubran w rozmiarze xxxl takie gacie szerokie ze mnie 3 by sie tam zmiescily, wiec nie wszystko fajne ale jak za zeta to wiadomo - cza brac!!i tak uwazam ze niektorzy przesadzali , pchali sie jak do obory swinie, nie lubie takiego zachowania, nie lubie targowisk ,wole spokojnie na allegro ,klik i bez problemu.

Ostatnia edycja:
jako, że Anulka już na mnie krzyczy ;-) na innych wątkach, to piszę jak było w sklepie, swoją drogą jakby się było czym chwalić to bym się pochwaliła...
no więc zaczynając od początku dla niewtajemniczonych, to idę w sobotę na wesele i nie mam się w co ubrać. w swoje sukienki się nie mieszczę, pożyczyłam jedną troszkę większą od mamy i brzuch (który wcale duży nie jest) wchodzi, ale na górze widać że jest za duża... byłam właśnie w sklepie, ale też nic normalnego na mnie nie pasuje. jak brałam rozmiar 36 to brzuszek ledwo się mieścił a jak 38 to na górze była za duża. i tak się zastanawiam gdzie się podziały fasony odcięte pod biustem? czemu teraz większość sukienek jest odcięta w pasie? patrzyłam wcześniej na sukienki typowo ciążowe ale się zniechęciłam i podzieliłam je na 2 kategorie: albo są tanie ale w takich kolorach że tylko usiąść i płakać nad tą ciążą albo są kolorowe, radosne i pieruńsko drogie

kurcze bett w 18 tc jeszcze myślisz o rozmiarze 36?;-)kurcze , szacuneczek, ja to w zadnej ciazy nie jestem a 40 jak nic . ChociaŻ bluzke z h&m mam rozmiar 36 i w niej pływam normalnie, kupiłam na ,,oko,, i jest za duża więc zawsze moge powiedziec ze nosze 36 ha ha:-D
nażarłam sie przed chwila ,co z tego ze chleb ciemny jak zjadłam połowe:baffled:i ide se jeszcze kromke smarnąć,serkiem light !

reklama
Mnie okropnie bolał brzuch w nocy , a rano jak wstałam to aż tak że zgięta w pół chodziłam . Wzięłam nospę i dopiero za jakiś czas puściło . W pracy ok , ale teraz znów ten sam ból i na dodatek jakieś plamienie mam.
Trochę jestem zaniepokojona , od czego to może być ?!

A wogóle to czesc , bo się nawet nie przywitałam...

Taka drobinka Aniunia , a takie piekiełko rozpętała , no !:-p Aniunia buziaki !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry