Bett mój małżonek zbiera ...banknoty , stare ...ale one niestety kosztują ,więc odpada. No.....i to tyle ,reszta jest mu obojętna.No proszę myśl
aha, a moze wiez jaka książka jest na topie?bo lubi czytać.
Gatto kupiłam mu na gwiazdke, normalnie chyba sie sama zapakuje w kokardke i juz bo naprawde chciałam zeby to było cos innego,wyjątkowego, chociaz jak to ma być takie to pewnie wolał by młodszą w tej kokardce
Aniunnia główka do góry!!!
aha, a moze wiez jaka książka jest na topie?bo lubi czytać.Gatto kupiłam mu na gwiazdke, normalnie chyba sie sama zapakuje w kokardke i juz bo naprawde chciałam zeby to było cos innego,wyjątkowego, chociaz jak to ma być takie to pewnie wolał by młodszą w tej kokardce

Aniunnia główka do góry!!!
Ostatnia edycja:
moze telefon? zalezy ile chcesz wydac?? ciekawa koszulke, czapeczke, breloczek do kluczy, zestaw narzedzi w skrzyneczce, kalendarz na 2013 z golymi babami (a nie, bo dziecko macie), zegarek taki polar co to mierzy kalorie czy cos, urzadzenie na rower co mierzy kilometry, bokserki, spodenki krotkie takie a la' wojskowe, co by tam jeszcze....maszynke do golenia, szczoteczke do zebow elektryczna, bilet na mecz, ramke digital na zdjecia, ksiazke "jak zrozumiec kobiete"
w takim ulkadzie TORT wystarczy!!