reklama

Odskocznia;))))

Bett mój małżonek zbiera ...banknoty , stare ...ale one niestety kosztują ,więc odpada. No.....i to tyle ,reszta jest mu obojętna.No proszę myśl:-Daha, a moze wiez jaka książka jest na topie?bo lubi czytać.

Gatto kupiłam mu na gwiazdke, normalnie chyba sie sama zapakuje w kokardke i juz bo naprawde chciałam zeby to było cos innego,wyjątkowego, chociaz jak to ma być takie to pewnie wolał by młodszą w tej kokardce:-D

Aniunnia główka do góry!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Anulka - zajrzałam na stronę Empiku i tam na pierwszym miejscu jest książka "Jestem kibolem"...? ja jakbym miała teraz mojemu kupić coś pamiątkowego, to bym mu na allegro zamówiła karykaturę - koszt nie jest duży, a mi osobiście się taki prezent podoba. ostatnio koleżanka dostała od nas taki prezent na wieczór panieński i się bardzo wzruszyła. a swoją drogą to mój zawsze jak się go pytam co chce dostać to właśnie mówi że kokardkę...

Anulka - to może jeszcze do kompletu "Dress code. Tajemnice męskiej elegancji" jest na 8. miejscu w top 10... wtedy możesz już zapomnieć o kokardce

dobra przestało padać i się chyba zbiorę do tego sklepu, może się w coś tam zmieszczę...

A moze jakis pasek do spodni??

żeby mnie lał czy jak?:-D:-D:-D

nie wiem czy Wy wiecie:-D w lidlu jest wyprzedaz i jest masa rzeczy po 1 zł, butki na kamieniste plaże nabyłam, etui na laptop, okulary!!:-D, szal na rower,koszulke termo na rower, kurtke na rower, skarpetki, a to wszystko po 1 zł!

Bett udanych łowów:-D

Ostatnia edycja:
kurde Lidla u mnie nie ma:-(

lal powiadasz??? hmmm....byloby to interesujace...a moze takie kajdanki puchate mu kup:tak:moze telefon? zalezy ile chcesz wydac?? ciekawa koszulke, czapeczke, breloczek do kluczy, zestaw narzedzi w skrzyneczce, kalendarz na 2013 z golymi babami (a nie, bo dziecko macie), zegarek taki polar co to mierzy kalorie czy cos, urzadzenie na rower co mierzy kilometry, bokserki, spodenki krotkie takie a la' wojskowe, co by tam jeszcze....maszynke do golenia, szczoteczke do zebow elektryczna, bilet na mecz, ramke digital na zdjecia, ksiazke "jak zrozumiec kobiete":tak:

Powiem tak- on uwielbia banknoty ale ma ich dużo a takie które by chcial miec to juz tysiącezł kosztuja wiec odpada,i tak ,robię tort w ksztacie 40 , do tego myśle ze kupię książke i juz myslalam zeby jakis wyjazd zorganizowac wlasnie z tego groopona ,tak na weekend do spa:-Dale to bardziej dla mnie by bylo:-Djakas wycieczka w góry albo cos juz sama nie wiem , pewnie ze marzylam ze kupie bilet na euro od ,,konika,, ale wtedy co marzylam nie sadzialam ze strace robote i sie wszystko posypie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry