reklama

Odskocznia;))))

Dziewczyny ale gamoń ze mnie z zajefajnym refleksem;(( Od 3 miechów siedze w chacie i próbuje hmmm się odchudzić heheh a Wy tak o tej Zumbie...Obejrzałam filmiki,rewelka!! A teraz w czerwcu już chyba będę się starać o dwie kreseczki,więc jakieś zapisanie sie na zajęcia jest bez sensu...bo będę się bała czy nie wytrzęsę dupskiem fasolki jak się uda oczywiście za pierwszym strzałaem jak do tej pory.
Anulka poruszaj w takim razie dupskiem i za mnie;)
Gatto mam nadzieję,że skoro do tej pory idziemy łeb w łeb na różnych horyzontach to i suwaczki wstawimy w tym samym czasie:)

Dziewczyny wszystkim życzę ekspresowych zaciążeń:)))

Gratuluję zafasolkowanym i trzymam kciuki za nuuuuudnnnąąą ciążę:)

Kobietka pokaż w pracy kto tam rządzi;))

Ostatnia edycja:
reklama
anulka-u nas boboseksy trwaja juz od 3,5 roku w tym cpm i dalej cisza:-(:-( jak do konca roku nic nie bedzie to chcemy kupic mieszkanie, bo teraz wynajmujemy bo ilez mozna czekac na dziecko:-( i latac po ginach.

dziewczyny mam prosbe do Was tzn.@ jeszcze nie przylazla ale czuje france ,ze nadchodzi.Kolezanka mi skompletowala ziola MIESZANKE NR.1 OJCA KLIMUSZKI i nie wiem jak mam ja wymieszac szukalam w necie a jak cos znalazlam to nie kapuje tych wpisow :no:jak mam to zrobic ciemna chyba jestem.Z gory dziekuje

Anastazja - trzymam kciuki za teścik &&&&&&&&&&&& a ta stronka bardzo fajna
Emka
- nie tylko Ty z tych gamoniowatych, ja co prawda słyszałam wcześniej o zumbie ale jakoś nie przyszło mi do głowy żeby się zainteresować jak to wygląda. dopiero jak Madzia wstawiła linka to go "łaskawie" ;-) kliknęłam
Dulano - ja niestety nie pomogę z ziółkami. przykro mi że Cię ogarnia zniechęcenie ale może właśnie przydałoby się trochę odpocząć od tego tematu? wiesz jak to jest z tą naszą durną psychiką, że czasem dopiero jak się trochę odpuści, to się udaje.

Anastazja a juz miałam pisac, że czekam na ten Twoj teścik a tu juz napisałas :-(

Anulka
ale Ci się cena trafiła na tą zumbę... zazdroszczę... tez bym poszła... Ale nawet jak bym chciała to zapewne njabliższą mam jakieś 70 km ode mnie :-(

reklama
bett - jest szansa, przynajmniej z rana miałam taką nadzieję, poprzednio mi wyszedł cień cienia jakoś bardzo późno - ok 35-40 dnia, ale niestety nie pociesza mnie ten fakt - bo wtedy to było puste jajo - wg mojego lekarza wyczerpałam limit nieszczęść i 2 razy puste jajo się nie zdarza - jestem w pracy , a jak szłam to miałam czas na myślenie - no i normalnie płakać się chce z tej niesprawiedliwości świata.....
Najdłuższy mój cykl był 35 dniowy, więc jak do niedzieli nie przyjdzie będę coś podejrzewać:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry