reklama

Odskocznia;))))

Magdalena ja się rozleniwiłam troszkę :zawstydzona/y: ale muszę znów zacząć ćwiczyć :) dobre o tyle,że trzymam dietę choć przyznam się bez bicia że czasami skubnę coś słodkiego - no i ćwiczenia, robiłam a6w i rowerek i trochę skakanki i innych pierdół :) rozleniwiłam się przez ciąże i biodro ;/ po poronieniu już minęło trochę czasu i myślę że wszystko jest dobrze i mogę dalej ćwiczyć :) spytam się dokładnie w piątek ginekologa czy już jest dobrze i śmigam od razu na basen :rofl2:

reklama
Motylku ja na żadnej diecie nie jestem, lubię dobrze zjeść:-p zapisałam się na zumbę bo chciałam troszkę ujędrnić ciało, przede wszystkim mój zadek:-)
Jak tylko gin da ci przyzwolenie to powinnaś jak piszesz zacząć ćwiczyć bo bedziesz miała lepsze samopoczucie:tak:

Magdalena ja jestem na diecie od marca :tak: no ale jak mówiłam ostatnio lubię przegryźć coś słodkiego ale z opanowaniem - hmm może to na @ nie wiem sama, bo nie wiem czy będzie w tym miesiącu

Dziekuję, byłam na wielu zajęciach fitness i tylko zumba mnie bawi może dlatego:tak:
Oczywiście są tez układy gdzie jak się widze w lustrze to nie mogę ćwiczyć tak się śmieję, niektórych kroków nie jestem w stanie wykonać:-p

reklama
dzien dobry laseczki:-)

bett wozek juz mamy.obejrzalam go wczoraj dokladnie i powiem wam,ze jestem w szoku,ze jest taki zadbany:szok: prawie wcale nie widac,ze był uzywany jedynie troche na kołach.za 200zł to naprawde nam sie trafilo,a ci ludzie chcieli go sprzedac,bo sie okazalo,ze ich dziecko nie toleruje wozka...i nie chcialo wogole jezdzic w wozku,a on im tylko przeszkadzał...co do kól to wlasnie jest tak jak chcialam wszystkie cztery sa tej samej wielkosci,duze i pompowane:tak: zadowoleni jestesmy z zakupu.co do tej dziewczyny wynajmujacej to ehhhh...:-( szkoda,ze sa takie problemy,bo ja widze,ze ona to robi tak nie swiadomie,nie widzi w tym nic złego...nie chciala bym sie za bardzo z tad wyprowadzac,bo juz sie przyzwyczailam itd i pozatym moj maz nie chce mieszkac w tym rejonie miasta co mamy jechac obejrzec to mieszkanie w dodatq na parterze.juz wczoraj jak z nim rozmawialam to sie krzywił,ale powiedzial,ze pojedziemy zobaczyc zeby nie było.nie jest powiedziane,ze sie zdecydujemy,dalej i tak bede przegladac ogloszenia.lenka21 ja juz sie uzalezniłam:-) aniunia witaj juz pewnie bylas na glukozie ja juz pozniej na bb nie wchodzilam...kobietko22 nio to dobrze,ze atmosfera sie poprawia.

kochane a ja juz dzis pranko rozwiesilam,obiadek wszamałam,byłam u kolezanki posiedzialam troche,poplotkowalysmy,pobawilam sie z jej coreczka,ktora ma 7 miesiecy i jest cudasna,a teraz leze juz w lozeczku z laptopikiem i skrobie do was:tak: u nas pogoda dzis fajna,cieplutko wrecz duszno,podobno po połudiu ma padac zobaczymy.pozniej przychodzi mama z siostra obejrzec wozek,a maz do 21ej w pracy to nie bede sie tak nudzic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry