reklama

Odskocznia;))))

Karola - naprawdę super Ci się z tym wózkiem udało. aż dzisiaj sama z ciekawości zajrzałam na tablicę i rzeczywiście sporo ludzi wózki sprzedaje za nieduże pieniądze. także jak się już trochę podszkolę to będę polować. a ten Wasz to jest spacerówka + gondola? (nie pamiętam ze zdjęć). a patrząc pod kątem dziecka to gdzie by Wam było lepiej mieszkać tu czy tam? no bo w sumie to też jest ważne żeby był jakiś fajny plac zabaw, trochę zieleni, szkoła itp. u mnie też się dzisiaj wypogodziło :-) a co do tych ruchów i pogody to chyba coś w tym jest bo moja mała też wczoraj nieźle buszowała i mnie uspokajała

reklama
bett gdzie by nam sie lepiej mieszkalo??? hmmm...tu i tam mamy wszedzie blisko...tutaj mieszkamy kolo biedronki,na przeciwko mamy przedszkole,rynek,mnostwo sklepow,ratownictwo medyczne za blokiem,do szpitala 15minut na nogach...place zabaw dwa.tam tez sa w poblizu dwa przedszkola,rynek,markety,apteki itp...tylko tutaj mieszkamy na 4p i moj maz twierdzi,ze jest o wiele bezpieczniej niz jak sie mieszka na parterze-z tym sie zgodze,bo mieszkalismy juz na parterze na przeciwko kamienicy w ktorej mieszka chlopak kryminal ktory terroryzuje okolice i nie wspominamy tego dobrze...tam w tam tym mieszkaniu jest wlasnie parter...z jedej strony z dzieckiem to wygodniej,ale z drugiej...no nie wiem...moj maz sie krzywi na rejon,bo on nie chce tam mieszkac za bardzo gdyz twierdzi,ze tam jest wiecej bójek,czesciej kradna auta itp... ja znowu wychodze z zalozenia ze wszedzie jest niebezpiecznie i jak ma sie cos stac to sie stanie obojetnie gdzie...trudno powiedziec.ja bym chciala mieszkac tam gdzie bede miala spokoj i zachowana prywatnosc tu niestety jest dosyc ciezko z tym...ale juz powiedzialam,ze nie musimy sie zgadzac odrazu na to mieszkanie.pojedziemy,obejrzymy jesli nie bedzie odpowiadało to sie nie zdecydujemy i juz.a co do wozka to tak jest spacerowka+głeboki wlasnie...tzn gondola.tylko fotelik sobie dokupimy

Karola - ale w sumie tam też nie wiesz jak będzie z tą prywatnością. a skoro ta właścicielka robi to nieświadomie to może dałoby radę jej jakoś delikatnie uświadomić że przeszkadzają Wam jej wizyty. tylko nie tak żeby się obraziła. ja do 22-iego roku życia mieszkałam na parterze i nie czułam z tego powodu dyskomfortu, tylko że okolica była w miarę spokojna. obejrzyjcie tamto mieszkanie i się na spokojnie zastanówcie - tak jak mówisz nie musicie się od razu decydować. a z tym wózkiem, to naprawdę Ci się super udało.

ja sobie zerkam jednym okiem na mecz. małżonek pojechał do strefy kibica, chciał mnie też wyciągnąć ale powiedziałam że nie ma mowy, że może kiedyś pojadę ale na pewno nie jak Polska będzie grała. nie lubię takich dzikich tłumów, już nie wspominając o tym że wieczorem sikam co 20 minut. nie wiem czy byłby taki szczęśliwy jakby zamiast oglądać mecz stał ze mną w kolejce do wc

Bett ty tam lepiej do tych dzikich tłumów się nie pchaj!

Kubuś strzelił !!!!!!!!!!!jupi!!!!!!uwielbiam tego chłopaka~!!!!!!!!

Laski zapisałam sie na zumbe , narazie karnet za 50 zl 10 wejśc -taka promocja była,ciesze się.

Pozdrawiam was wszystkie bez wyjątku!patrze dalej i ogryzam paznokcie z nerwów.

Anastazja jestem ciekawa za kim ty idziesz???

Anulka - no właśnie się nie pcham, siedzę grzecznie w domciu i okupuję bb. super że Ci się udało znaleźć tą zumbę. już się nie mogę doczekać Twoich wrażeń z zajęć. ja chyba koleżankę namówię żeby się też na coś takiego zapisała bo mi się bardzo to spodobało, a ona lubi dupcią kręcić. ja szukam sobie lekkich zajęć dla ciężarówek, ale też nie mogę nic w okolicy znaleźć, jak był jeden klub dla kobiet to go zamknęli, no ale szukam dalej, bo pan doktor pozwolił a ja też chcę się trochę poruszać żeby pod koniec ciąży nie cierpieć.

A wiesz że słyszałam o jakis specjalnych zajęciach dla ciężarówek, nawet u nas są i o dziwo! zainteresowanie jest spore, ale to wiadomo jak wsio jest ok z brzuszkiem nie.
Plenitude czytałam na cpp ze przygotowanka do celowania pełną parą idą więc trzymam &&&&
ZJOLKA buziaki.
Laski co kupić małżonkowi na 40stke??oprocz kosmetyków bo tego to ma w 3 doopy, nic do ubrania bo nie chce i być tu mądry i pisz wiersze;-)

Ostatnia edycja:
anulka - ja jestem za Rosją, kocham ten kraj, i nic tego nie zmieni, mój mąż strasznie się denerwuje bo jestem zawsze, jak to on mówi " Zawsze bronisz swojego kraju nawet jak wiesz że nie masz racji":-) Ale dzisiaj naprawdę jestem za remisem!
Postanowiłam że jak remis to jutro robię test:-p
co do prezentu to pomyślę przez noc, co 2 głowy to nie jedna :-)
A weź go zabierz na jakąś kolacje romantyczna, przejrzyj sobie te wszystkie grupowy , zaraz poszukam linka do strony na której są wszystkie oferty.

Ostatnia edycja:
Anulka - no właśnie ja mówię o takich specjalnych, lekarz też pozwolił, wiadomo nie będę się forsować i jak poczuję że coś jest nie tak to nie będę na nie chodzić. no ogólnie w Warszawie też są ale ja mieszkam na obrzeżach i chciałam coś niedaleko siebie znaleźć żeby się w lato w stronę centrum nie pchać i nie stać w korkach.
a co mężuś lubi dostawać? interesuje się czymś? chciałabyś żeby to było coś pożytecznego czy takiego bardziej pamiątkowego z racji tego że to okrągła rocznica?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry