bett nio pogadam z nia zobaczymy. wkoncu obie strony sa za tym zeby wspolpraca ukladala sie pomyslnie:-) .
gatto 

.mnie cisnienie skoczylo i tez skomentowac musialam.nie lubie takiego czegos... gatto jeszcze anulka kupi swojemu stroj wlocha i go przebierze teraz
anulka jak kupisz ksiazke ibisza to ci bedzie tarzana udawal przed lustrem jak na tej reklamie

.jak uwielbia banknoty to kup mu kupon w totolotka i jak wygra to bedzie miał duuuuuuuuuuuuzo banknotow

.
angel ladnie ma byc od piatku

.
zjola no tez ja sie w tej kwestii wypowiedzialam,bo sie tez wkurzylam,ze takie wielkie doswiadczenie maja a kulturalnie odpowiedziec nie umieja i jeszcze jakies beznadziejne licytowanie ktora wiecej poronien przezyla i teraz bierze lekow....

ja moge cala serie wymienic co biore to powymiekaja niektore...wkurza mnie to...a aniunia skad ma miec doswiadczenie???? to sie dziewczyna pyta tych co sa na tym samym etapie,a tu takie klopsy...az sie noz w kieszeni otwiera.i nagle wszystkie na cpp...
aniunia a ty mi sie nie denerwuj,bo dzidzia wszystko czuje...nas tutaj sporo takze wiesz...;-);-) nic tylko z piety w migdał
kochane a ja dzis zaszlalam i mamy juz prawie cala wyprawke dla małej.nie wiem czy moge to napisac,ale napisalam...a co do rozmiarow,wagi itd to dzis jak bylam u gina to z 56,5kg zjechalam do 55,3kg

i jak ja to zrobiłam???? przeciez jem duzo...ehhh