reklama

Odskocznia;))))

A ja się muszę odezwać, bo przeczytałam o wojnie na CPP i przeczytałam posty Październikówek i naprawdę naszą Aniunnię nieładnie potraktowały i zrobiły z niej sobie pośmiewisko, łącznie z jakimiś głupimi wpisami, że ze śmiechu opluły monitor a ona bidulka tylko się zapytała, czy z dziećmi się w zimie często wychodzi na spacer. Strasznie mi się to nie podoba, takie darcie łacha. Teraz Aniunnia nie będzie się chciała przez nie pokazywać na forum a przecież myśmy się tutaj zżyły :-(

reklama
a ja zaraz do niej zadzwonię i pogadam żeby się nie przejmowała i tu z nami na odskoczni była

no i pogadałam z Aniunią , wyprowadziły ją bardzo z równowagi , ale powiedziałam że ma się nie przejmować i wpadać jak zawsze na odskocznię

Ostatnia edycja:
kurde,znowu coś nie tak mam i nie mogę pogrubić liter,przez co chaos w moje posty się wkrada jak na cpp,ikonek też nie mogę dodaćAnulka tylko żeby mąż nie wspominał tego spa jak Grabowski w kabarecie :)Ja teraz to od samego patrzenia na jedzenie tyję.Na dodatek góra pasuje mi 38,dół między 38 a 40 i kupno spodni to dla mnie nie lada wyzwanieAnastazja mój 3 dni po terminie @ był negatywnyGatto mąż mojej koleżanki z samego obcasa a rudy jak wiewiórabett to ty chudzina jesteś.No właśnie sama szukałam takiej odcinanej pod biustem bo one takie zwiewne i lekkie się wydają,to guzik znalazłamAniunnia podpisuję się pod postem Anulki

Anulka - no pewnie że nosisz 36, przecież masz metkę na dowód :laugh2: a tak serio to gdyby te sukienki miały inny fason - odcinane i rozkloszowane pod biustem to spokojnie bym się w 36 zmieściła (w tym sklepie bo w innych to mój normalny rozmiar to 38), bo naprawdę ja tego brzuszka to jeszcze dużego nie mam - ot takie wzdęcie po kapuście, ale już wystarczające żebym się w dopasowane kiecki nie mogła wcisnąć. a trochę szkoda mi kasy na sukienkę o rozmiar większą, którą założę raz. taką odcinaną pod biustem to i bez brzucha można później nosić
Anty
- no właśnie pisałam Anulce że to akurat w tym sklepie mi 36 pasuje, normalnie to 38
Aniunnia - wracaj do nas!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam kobietki,
ja ostatnio mało czasu mam, jakoś mi w dobie godzin brakuje :baffled:

Anulka dzięki i nawzajem &&&&& ja mam właśnie "eksploatację męża" ;-)

emka mnie też cholera bierze bo chciałabym ćwiczyć ale nie mogę bo się staram, a po lekach zazwyczaj i tak mnie brzuch boli albo wszystko inne, trzymam za Ciebie kciukaski &&&&&

Popieram Zjolę i Anulkę: Aniunia wracaj do nas na odskocznię - tęsknimy

reklama
bett nio pogadam z nia zobaczymy. wkoncu obie strony sa za tym zeby wspolpraca ukladala sie pomyslnie:-) .gatto :-D:-D:-D.mnie cisnienie skoczylo i tez skomentowac musialam.nie lubie takiego czegos... gatto jeszcze anulka kupi swojemu stroj wlocha i go przebierze teraz:-Danulka jak kupisz ksiazke ibisza to ci bedzie tarzana udawal przed lustrem jak na tej reklamie:-D:-D.jak uwielbia banknoty to kup mu kupon w totolotka i jak wygra to bedzie miał duuuuuuuuuuuuzo banknotow:-D.angel ladnie ma byc od piatku:tak:.zjola no tez ja sie w tej kwestii wypowiedzialam,bo sie tez wkurzylam,ze takie wielkie doswiadczenie maja a kulturalnie odpowiedziec nie umieja i jeszcze jakies beznadziejne licytowanie ktora wiecej poronien przezyla i teraz bierze lekow....:wściekła/y::wściekła/y: ja moge cala serie wymienic co biore to powymiekaja niektore...wkurza mnie to...a aniunia skad ma miec doswiadczenie???? to sie dziewczyna pyta tych co sa na tym samym etapie,a tu takie klopsy...az sie noz w kieszeni otwiera.i nagle wszystkie na cpp...aniunia a ty mi sie nie denerwuj,bo dzidzia wszystko czuje...nas tutaj sporo takze wiesz...;-);-) nic tylko z piety w migdał:-D

kochane a ja dzis zaszlalam i mamy juz prawie cala wyprawke dla małej.nie wiem czy moge to napisac,ale napisalam...a co do rozmiarow,wagi itd to dzis jak bylam u gina to z 56,5kg zjechalam do 55,3kg:wściekła/y: i jak ja to zrobiłam???? przeciez jem duzo...ehhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry