Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniunnia - a ty zawsze miałaś plamienia przed @? Wczoraj to u mnie nawet mocne były ale jednorazowo, po przytulankach a dzisiaj na razie cisza. Oj, bo czuję, że znowu się nakręcam, chyba muszę zmykać, no ale co ja zrobię, że mnie do was ciągnie.

mam 4.97 kiedy norma jest 0.35-4.60
jak przed zajsciem obawialam sie,ze za duzo przytyje tak teraz chciala bym troche kg...najwazniejsze,ze mała rozwija sie prawidlowo.anastazja widac pani dr sama sie okreslic nie moze...i co masz porobic wyniki i kolejne pol roq w plecy??? moze jednak zmien lekarza,bo to moze sie ciagnac w nieskonczonosc...zjola,a wiesz,ze ja przed terminem @ plamiłam...
...nie chce ci tutaj robic nadzieii,ale chciala bym zeby organizm zrobil ci psikusa
...jak cie do nas ciagnie to siedz,a nie bedziesz uciekac i co??? sama bedziesz sie bic z myslami??? a tak to zaraz ktoras walnie cos smiesznego i na chwile zapomnisz
gatto i ja sie juz powstrzymam...kurde ty tez z tarczyca???? no nieee....
jesio w dodatq znowu telepie mnie po tym fenoterolu.mam nadzieje,ze uda sie go odstawic.buziaki dziewczyny
macie jakieś wieści od kobietki? dawno jej nie było - pewnie jest zapracowana i nie ma czasu nas odwiedzić :-) p.s - jakie są w ogóle normy TSH? takie jak gatto podaje: 0.35-4.60?