reklama

Odskocznia;))))

reklama
butterfly - tak jak już aniunnia napisała , TSH powinno być 1-2 dla kobiet które się starają, kiedy robiłaś te badania ? Zapisałaś się już do endo albo może masz gina który ma specjalizacje w endokrynologii?
aniunnia - też mam czasamie takie podejście , tylko szkoda że tak rzadko :-)

Anastazja - ostatni wynik robiłam w maju miałam ok. 4,71 ale to już byłam w ciąży :szok: (bo jeszcze nie wiedziałam o tym) tak kochana- jutro mam wizytę u gino-endo :) i trzymajcie && żebym @ nie dostała ;/ bo chyba się zbliża a mi zależy na USG żeby zobaczyć czy wszystko jest już w środku dobrze a gdzie tu z krwią to będę się wstydzić :zawstydzona/y:

Anulka cena rewelacyjna:tak: moim zdaniem powinnas iść w trampkach bedzie ci wygodniej i mniejsze straty, ja po miesiącu ćwiczeń zniszczyłam adidasy i miałam straszne siniaki na kostkach:-p kiedy pierwsze zajęcia?

Aniunia nie wiem co się wydarzyło na innym forum bo nie zagladam na inne wątki ale najważniejsze abyś sie nie denerwowała i z nami została, nam do krytyki daleko:-)
Ziola fajnie że wróciłaś:-)
Pisałam, że ide do nowej gin, nigdy więcej. Kobieta bardzo miła i rzeczowa ale tak mnie zbadała, że jeszcze godzine po badaniu brzuch mnie bolał, zero delikatności, na szczęście mój lekarz niedługo wraca:tak:

o matko wieki mnie nie było :P

Aniunia gratulacje fasolki :)

Madzia
co u ciebie??

butterfly wynik tsh wysoki, najlepiej powtórz badania tsh i fT4 wtedy będzie wiadomo na 100% co masz grane z tarczycą, trzymam kciuki za wizytę

a u nas ok, ja zaczęłam pracę od czerwca, Iga musiała więc iść do żłobka, na razie chodzi 3 dzień i jest średnio, ale mam nadzieje, że się przyzwyczai, bo ja ilekroć przekraczam drzwi wyjściowe żłobka beczę jak bóbr, na szczęście mała tego nie widzi.
Pozdrawiam was wszystkie, postaram się być częściej

Ilonko u mnie nic nowego, żyję sobie powolutku.
Wcale ci się nie dziwię, mnie również by się wyć chciało gdybym miała zostawić tak małego szkraba w żłobku.
Może jej się spodoba i sie przyzwyczai:-)
Opowiadaj co to za praca:tak:

Sandy - zaskoczyła mnie Twoja wypowiedź na cpp "jeśli dochodzi ktoś nowy do grupy to lubimy poczytać jego wypowiedzi na innych wątkach" może ja jestem jakaś inna ale w życiu by mi do głowy nie przyszło, żeby kogoś śledzić na forum i szukać jego wypowiedzi na innych wątkach... :confused:
Aniunnia - najlepiej z wynikami iść do lekarza, ja ostatnio też sie przestraszyłam bo miałam kilka rzeczy poza normą a okazało się że dla ciężarnych są inne normy i nie powinnam na to patrzeć i się niepotrzenie stresować
Karola - ja też bym chciała troszkę przytyć. widzę że masz dziś pracowity dzionek

ja miałam dzisiaj jechać do koleżanki w odwiedziny ale mi oczko popękało i nigdzie się nie ruszam. wcześniej mi popękało w piątek i myślałam że już jest ok bo wyglądało normalnie i wczoraj założyłam na chwilę soczewki ale znowu mi popękało. kiedyś czytałam że niektóre kobiety w ciąży nie tolerują soczewek kontaktowych ale ja do tej pory nie miałam żadnych problemów

Ostatnia edycja:
Ilonka - witaj kochana :-):-):-). Szkoda Igusi ale co zrobić :( W koncu się przyzwyczai. Początki zawsze są najgorsze. U mnie dalej nie ma fasolki i musimy się chyba zaczać do tego przyzwyczajać. Miałam w tym miesiacu IUI ale raczej nieudane, bo mam plamienia i pewni jutro @ się rozpanoszy :(
Zaglądaj częściej, buziaki :)

reklama
witam kobitki.

przeczytalam to co sie dzialo na cpp i zostawiam bez komentarz.

U nas dzisiaj piekna pogoda wiec na rowerze do pracy smigam a jutro ma byc 29stopni:-)

ktoras z Was pisala o suwakach nie wiem czy tutaj czy na cpp one mnie wcale nie doluja,ciesze sie,ze dziewczynom udaje sie a nam staraczkom tez sie uda tylko w pozniejszym terminie:-):tak:

pozdrawiam cieplutko Was wszystkie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry