reklama

Odskocznia;))))

:-):-):-)
biggrin.gif
halo halo! zaglądam do Was się przywitać, bo mam chwilę czasu bo wuja G pilnuje małej haha :) i się ładnie bawią - dziś wracamy do domu to postaram się meldować częściej. Przepraszam ale nie mam obecnie aż tyle czasu nadrabiać co pisałyście bo chyba od niedzieli mam braki. U mnie dobrze, chociaż boli mnie podbrzusze czasami, strasznie mi jakoś mokro hahaha no i G się dostało bo w nocy dostał zjobkę za to,że nie dał mi innej poduszki do spania i się poryczałam o to
laugh.gif
shocked.gif
to trzeba mieć haha, a co u Was słychać :) buziaki!

reklama
kłaczek to dobrze,że tych butów nie kupiłaś koteckowi:-):-) Jak zwykle rozbawiasz mnie do łez:-D
A nie, nie.. Kotecek to sie z nami nie na zakupy wybieral, to nie ta raza, wtedy co z koteckiem to szlismy do lekarza. By sie lekko zdziwili w przychodni, gdyby kotecek zdecydowal sie ujawnic dopiero na miejscu.:-D A wszystko mozliwe, bo to gluchy kotecek jest i tak latwo drzemki nie przerywa.

hejka kochane:-) długo mnie nie było pogoda dopisywała wiec zaszyłam sie na dzialeczce wśród przyrody ptaszkow i boćków bo ostatnio czesto przelatują nad głową:-Djak pisałam na cpp mam dziwne palmienia ale nadal czekam az sie rozkreci @.Co dziewczyny u was pewnie urlopowałyście?pozdrawiam wszystkie :*:*:*:*:*:*:*

Aniunia , och ! żle napisałam , co kłaczek wyłapała... chodziło mi o Brzesko :nerd:
kłaczek , jechałam do Krynicy , więkne widoki mozna patrzeć i patrzeć jak się stoi w korku między tymi miejscowościami , Okocim też mijałam , chociaż z drogi nie dopatrzyłam się browaru:-p
Ewelinko - dziękuje kochana :) a u Ciebie wyjaśniło się to co się miało wyjaśnić ? Już myslałam , że jaką fasolinkę uchodowałaś:-p
My jednak od września się staramy , postanowione

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry