karola1388
Poprostu żyj...
bett co do kolorów scian to wlasnie ja dzis z mezem mialam spiecie w tej sprawie
.bedziemy malowac duzy pokoj tzn on bedzie z tata i bratem ale niestety jak sie mała urodzi jak dostaniemy pieniazki z pzu-bede sie musiala z nia wyeksmitowac do mamy na cały dzien...no i ja stwierdzilam,ze chciala bym pomaranczowe dwie sciany i dwie w ciemnym brazie zeby taki fajny kontrast byl i co???? pomarancz tak braz nie
.bedziemy malowac duzy pokoj tzn on bedzie z tata i bratem ale niestety jak sie mała urodzi jak dostaniemy pieniazki z pzu-bede sie musiala z nia wyeksmitowac do mamy na cały dzien...no i ja stwierdzilam,ze chciala bym pomaranczowe dwie sciany i dwie w ciemnym brazie zeby taki fajny kontrast byl i co???? pomarancz tak braz nie

powiedzialam mu,ze chyba OCZADZIAŁ i,ze nie ma granatowego koloru to po 1 ,a po 2 to gdzie taki ciemny kolor-jak w grobowcu mimo,ze pomarancz by był to wogole nie ma mowy...no porazka...ja wole w domu sie z nim pokłocic,bo jak mamy isc do sklepu i tam sie spierac to lepiej nie bo mnie nerwa jedna wielka wezmie...najpierw była gadka o bordo+limonkowy...no niby tak,ale jakos mi ta limonka tak nie pasuje...mamy salon od południa i tutaj od jakiejs 13.00 pieknie swieci słonce,zachodzi oswietlajac cały salon,a mieszkamy na 4p wiec fajnie to wyglada i myslalam,ze ten pomarancz bedzie jeszcze bardziej nadawał taki charakter ciepły,słoneczny wraz z tym brazem...a ta limonka jakos mi tu nie lezy
idę dziś walczyć z (.)(.) ! i jak się nie zmieszczą w żadną ładną kieckę to nie ręczę za siebie
trzymajcie kciuki! Pozdrawiam Was wszystkie :-)
. bett,ale jakiej zieleni??? tzn jaki odcien???