reklama

Odskocznia;))))

Bett, czytam was codziennie jak tylko wchodzę do pracy :-)
Co do kolorów to u mojej siostry jest salon z jadalnią gdzie ładnie kolorami są te 2 strefy oddzielone, jadalnia jest bardzo jasna lawendowa/różowa a salon beżowy, naprawdę ładnie te kolory się łączą :tak:

reklama
Bett, czytam was codziennie jak tylko wchodzę do pracy :-)
no to się cieszę, że jesteś :tak: a co u Ciebie słychać?

Anty - no właśnie nie wiem jak to wyjdzie z tym kremowym, ale na zdjęciach bardzo mi się podoba jak wyglądają białe mebelki na takich lawendowych ścianach. mam nadzieję, że uda się je ładnie przemalować na biało bo one w tej chwili są takie dosyć ciemno niebieskie...

w ramach mojego lenia zamówiłam zakupy spożywcze przez internet i jak przywiozą to ugotuję sobie rosołek. mniam... mniam...

cześć już jestem gości odjechali i mam czas dla Was tylko podam obiad M i zaraz wracam, u mnie nic nowego dowiedziałam się Zjolu co się stało to straszne tak strasznie mi przykro zapalam światełko (*) , łączę się z Wami w bólu łzy cisną się do oczu przytulam z całego serca :-(:-(:-(:-(

Kobietko - życzę Ci tego z całego serducha!!! a normalne też jeszcze kopcisz? dziękuję, u mnie w porządku, ciągle na L4, zaczynam powoli kompletować wyprawkę i urządzać (na razie w głowie) pokoik dla małej. poza tym zaczynam odczuwać różnicę między II a III trymestrem...
Czarna - czyli jak "zaskoczysz" i @ nie będzie przez 9 miesięcy, to już w ogóle Cię nie będziemy oglądać? ;-) trzymam mocno kciuki za wrzesień &&&&&&&&&&& ja się urodziłam we wrześniu i pomimo straty w tym miesiącu, darzę go szczególnym upodobaniem.

czarna nie zazdrość , nie nie nie ... ja mam rozmiar D i mnie już denerwują bo nie mogę znaleźć sukienki w której się dopnę w biuście :baffled:

kobietko
witaj :), to od września starania? hmm:-)

bett , @ napewno teraz przyjdzie , a mało towarzyska jestem przed nią bo dopada mnie typowe PMS
jak już przylezie to będę okupować BB :)

Moje miasto teraz to koszmar , Ci wszyscy ludzie podążający na JG i zakorkowane miasto co roku - wrrr
Powinnam mieć teraz urlop a nie jeździć autem. Oni usmiechnięci mi machają a ja mega wkurzona że nie mogę jechać :-p

reklama
Czarna - ok to czekamy, żeby sobie już polazła w cholerę na dłużej. wyobraziłam sobie Ciebie wkurzoną, z tym PMS-em, stojącą w korku i tych uduchowionych ludzi, którzy chcą Ci przekazać trochę swojej radości i spokoju - w mojej głowie powstał bardzo fajny obrazek :-D:-D:-D

kolory zaakceptowane!!! na ścianach będzie lawenda z kremem a meble przemalujemy na biało, ufff...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry