reklama

Odskocznia;))))

Cześć dziewczyny;-)
Jak tam po świętach? Nie przejadłyście się?:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
My wczoraj mieliśmy chrzest Oliwii:happy2: była taka grzeczna przez całą msze i potem na imprezie. Chodziła z rąk do rąk cały czas spała aż się bałam co będzie w nocy.
Ale za wesoło na chrzcinach nie było. Ledwie weszlismy do lokalu, jeszcze nie zdążylismy ściągnąć płaszczy, dzwoni moja siostra (bo miała przyjechać prosto na obiad bo miała bierzmowanie syna), że nasza ciocia którą się opiekuję umiera.... Moja mama i siostra nawet się nie zastanowiły i do niej pojechały, a my wszyscy czekalismy na wiadomości. Pojechały o 13.30 a o 15 zadzwoniły że ciocia zmarła. Biedna, bardzo cierpiała. Jak moja siostra była u niej ostatnio to sama jej mówiła że modli się już o śmierć. I tak w jednym dniu były 3 sakramenty z czterech. Chrzest, bierzmowanie i u siostry cioci wnuk brał ślub...

reklama
kwiatuszek , no niestety tak to jest , śmierć sama sobie wybiera porę ... współczuje ,
Dobrze że malutka spokojna była.

ANULKA , ZJOLA , ANASTAZJA ????? ZASYPAŁO WAS CZY CO !!!!
EMY , KOCHANA DAJ ZNAC CO U CIEBIE ! MARTWIMY SIĘ ....
ONAXXXX , ODEZWIJ SIĘ BABECZKO !

Czarna - jestem i czasami czytam ale nie mam czasu ani weny na pisanie. Cały czas walczę o życie mojej mamy i o niczym innym nie mogę myśleć. Dzisiaj pojawiło się światełko w tunelu i nareszcie jutro zawożę moją mamę na oddział onkologiczny, gdzie w końcu będzie leczona, bo dotychczas przez dwa miesiące tylko diagnozowali i diagnozowali w nieskończoność. Moja mama niknie w oczach ale nadzieja umiera ostatnia. Może jeszcze coś zwojujemy.

Trzymam kciuki za wasze brzuszki i za dzieciaczki, które już są na świecie, buźka

zjolka kochana mocno trzymamy kciuki za wyzdrowienie Twojej mamy.Dobrze,że ma Ciebie,że ją wspierasz.Siły i wytrwałości dla Was obu,podstawa to walka i pozytywne myślenie.Mocno tule.Buziaki

Zjola trzymam kciuki za mame!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Emy, gdzie jestes??????

Emka ty juz prawie 30 tc rajusku!!!!!!!!!!!!!

Dziewczynki bede chrzestna mojej siostrzenicy i teraz mam problem, bo nie wiem jakie prezenty obowiazuja:baffled::baffled: help!! Kwiatuszek ty moze na czasie jestes, pomoz...:zawstydzona/y:

Jestem, ale mało mnie jest, bo mam gości, wracam na etat na 3 dni w tyg - mówią że bezrobocie - a na nasze ogłoszenie odpowiedziało co prawda sporo osób, ale niektórzy mnie załamali, zwłaszcza jak jest napisane że dyspozycyjna wt - czw a dziewczyna pisze że może byc w co 2 wtorek, w środy ma zajęcia od 13 - 15 i jeden czwartek w miesiacu ma szkołe - a doświadczenie zerowo - to halo , co się dzieje z ludźmi????:szok:
Do lekarza jeszcze się nie dostałam, ale dostałam parlodel od dobrej duszyczki i biorę na tę prolaktynę nieszczęsną. A tak poza tym to u mnie nic nowego - zima w Krakowie na całego ot i tyle :tak:

zjola - mocne kciuki, przesyłam serduszkowe ciepełko dla mamy z przykazaniem szybko wyzdrowieć :tak: całuski :*

Ale Wam dziewczyny czas leci - starzejecie się i wraz z Wami Wasze brzuszki :-p:-p:-p buziaki gorące dla wszystkich

Anastazja , dopiero jak napisałam żebyś wpadła to mi się przypomniało , że u Ciebie mama jest :) Ale fajnie że zajrzałaś , zbijaj tą prolaktynę , zbijaj , czekam na twoją fasolkę :) buziaczki

Gatto , a jak Cristina ? napisz coś o Tym słodziaku

reklama
Gatto no sama jestem w szoku,bo ostatnie 5 tyg mi zleciało.Nic mi nie mów,zaczynam schizować czy ze wszystkim zdążę na czas,pokój musze ruszyć,ciuchy przebrać,wyprać,jakąś listę sobie zrobić.Dobrze,że moja siostra jest świeżo upieczoną mamą,będę miała w niej wsparcie,ona już wie gdzie co kupić itd.
Nic nam nie piszesz jak mała:( Jak się zmieniła?Grzeczna jest czy daje popalić?Co u Was?
Jeśli chodzi o prezent na chrzciny to ja uzgodniłam z rodzicami mojej chrzesniaczki,że dam im kasę,potrzebowali wtedy,a rodzice najlepiej wiedzą co kupić,do tego kupiłam mały złoty medalik i z tyłu wygrawerowałam date chrzcin.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry