Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny;-)
Jak tam po świętach? Nie przejadłyście się?

My wczoraj mieliśmy chrzest Oliwii
była taka grzeczna przez całą msze i potem na imprezie. Chodziła z rąk do rąk cały czas spała aż się bałam co będzie w nocy.
Ale za wesoło na chrzcinach nie było. Ledwie weszlismy do lokalu, jeszcze nie zdążylismy ściągnąć płaszczy, dzwoni moja siostra (bo miała przyjechać prosto na obiad bo miała bierzmowanie syna), że nasza ciocia którą się opiekuję umiera.... Moja mama i siostra nawet się nie zastanowiły i do niej pojechały, a my wszyscy czekalismy na wiadomości. Pojechały o 13.30 a o 15 zadzwoniły że ciocia zmarła. Biedna, bardzo cierpiała. Jak moja siostra była u niej ostatnio to sama jej mówiła że modli się już o śmierć. I tak w jednym dniu były 3 sakramenty z czterech. Chrzest, bierzmowanie i u siostry cioci wnuk brał ślub...
Jak tam po świętach? Nie przejadłyście się?

My wczoraj mieliśmy chrzest Oliwii
była taka grzeczna przez całą msze i potem na imprezie. Chodziła z rąk do rąk cały czas spała aż się bałam co będzie w nocy. Ale za wesoło na chrzcinach nie było. Ledwie weszlismy do lokalu, jeszcze nie zdążylismy ściągnąć płaszczy, dzwoni moja siostra (bo miała przyjechać prosto na obiad bo miała bierzmowanie syna), że nasza ciocia którą się opiekuję umiera.... Moja mama i siostra nawet się nie zastanowiły i do niej pojechały, a my wszyscy czekalismy na wiadomości. Pojechały o 13.30 a o 15 zadzwoniły że ciocia zmarła. Biedna, bardzo cierpiała. Jak moja siostra była u niej ostatnio to sama jej mówiła że modli się już o śmierć. I tak w jednym dniu były 3 sakramenty z czterech. Chrzest, bierzmowanie i u siostry cioci wnuk brał ślub...