reklama

Odskocznia;))))

Gatto ale mała słodziara szybko rośnie:)))Na zdjęciu już widać,że jest najgrzeczniejsza na świecie;))) Anulka cieszę się,że chociaż raz w miesiącu dajesz znak,że żyjesz:)Pusto tu bez Ciebie,to już nie ta sama Odskocznia,Zjolki też nie ma bidulki naszej . Czarna mi właśnie wczoraj Pleni dokładnie wytłumaczyła jak wygląda stawianie się brzucha i wydaje mi się,że już tez te ekscesy mi się zaczęły,póki co łykam aspargin ekstra i no spe zwykłą,wizytę mam za dwa tyg,zobaczymy czy leki trochę pomogą czy szybciej wyląduję u lekarza. Dziewczyny już tyle czasu minęło od zniknięcia emy i jej suwaczków:(((Mam bardzo złe przeczucia:(((

reklama
Emka gratuluje 30!!!!!! :-D:-D

Emka, Kwiatuszek a ile kasy daje chrzestna?? sorki, ze tak pytam, ale w ogole nie jestem w temacie:baffled:

Kurcze....a ktos moze ma kontakt do Emy?? cell, mail??

Gatto z tą kasą to zależy.Jesli dajesz samą kasę to u nas "w normalnych" progach mieści się kwota 200-300zł,chyba,że ktoś śpi na kasie to niech sobie szaleje,tylko współczuje mu przebicia samego siebie na komunii za kilka lat:-D Dzisiaj puknęła mi "30-stka" szok.Jestem ciekawa jak dalej poleci,czy migiem czy pomalusku,że jajo zniose. Zaraz czas na kawkę i dalej ide sprzątać pokój,a raczej powynosić z niego zbędne duperele.

o cholera Kwiatuszek bogaci ci chrzestni...:baffled: ja sie wzielam i zapytalam siorki co chce: kase czy cos ze zlota, to powiedziala, ze prezent bo to bedzie pamiatka, wiec mam juz problem rozwiazany :)

az sie boje pytac jakie sa kwoty na sluby :eek:

Ostatnia edycja:
Gatto ja dwa lata temu i cztery lata temu też dawałam tyle jak byłam chrzestną. A co do ślubu to od Chrzestnych dostalismy po 2 tyś;), na razie nie orientuję się ile daję się na komunie, ale w maju mam dwie to już będę wszystko wiedzieć;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry