reklama

Odskocznia;))))

reklama
emka , ja tam wolę mieć drugi raz rozcięty brzuch niż masakrę na dole :)
jankesowa , może sam napisz , kiedy będzie chciała .... a Ty jak się czujesz ? jak maleństwo w brzuchu ? opowiadaj :)

czarna ja raz lepiej raz gorzej narazie lozysko na przedniej scianie i to nisko zakaz przytulanek znowu dzidzia harcuje wiec ok no i czekam na dziewczynke niby :)) a ty jak tam

witam Was.

W skrocie napisze,ze w pon. bylam u gin i dostalam skierowanie do kliniki nieplodnosci.Mialam kilka klinik do wyboru,ale wybralam ta klinike pare km od domu z polecenia kolezanki,bo podobno jest tam bardzo dobry profesor prowadzacy kobiety.Wizyte mam na 6 maja,pytalam gin jak tutaj jest procedura w leczeniu.Ona mi pow.,ze prawdopodobnie od razu beda,ze mna przystepowac do in vitro,ze wzgledu na moja ciaze pozamaciczna.Ciesze sie
biggrin.gif
ogromnie,ze w koncu ide do kliniki.A i koszta nie sa wysokie bo jakie okolo 1500euro ja bede ponosic a reczta kasa chorych.Nie wazne sa dla mnie koszta,moge dac nawet 10,20 tys.euro ale byle by sie udalo.

Skopiowalam z CPP,bo nie chcialo mi sie to samo pisac,a wiem,ze nie ktore dziewczyny tam nie zagladaja.

Pozdrawiam:happy:

emka 200-300 zł? to ja sześć lat temu dałam 400,a rok temu mój m swojemu chrześnikowi dał 500 (albo 600-nie pamiętam...).Na komunię to jak nic 1000. U nas tak dają...
emka,czarna &&&&&&&&&&&&&& za szyjki;-)
dulano mam ogromną nadzieję,że ci pomogą w tej klinice...

anty to na wesele w takim razie wypada dać min. 2 tys skoro chrzest i komunia taką kasą są obstawiane:-D Do tego trzeba kupic sobie fajny ciuch,wiekszość kobitek leci do fryzjera...ło matko. U nas kwoty się różnią w zależności od tego czy to najbliższa rodzina czy jacyś znajomi.

czarna a Ty kiedy masz wizytę?ja chyba do tego wtorku jajo zniose,ale nie chce panikować,więc więcej odpoczywam,łykam tablety i licze na dobre wieści na wizycie.

reklama
No to jeszcze kilka dni przed nami:( Jestem tak zła,ze szok,mam tyle pracy i nie mówie tu o jakiejś ciężkiej,a mimo wszystko boje się na razie choć trochę wysilać...ech...i jak tu działać i szykować się na przyjście dzieciaszków:(ile bym dała,żeby stuknął mi już 35 tc chociaż,zawsze bezpieczniej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry