reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dulano no wreszcie cos sie ruszy!!! Mam nadzieje, ze teraz to juz pojdzie gladko i in vitro tez sie uda:happy: bedziemy trzymac kciuki za mlodego dulano:tak:

Anty te kwoty podane przez ciebie sa wysokie...ale prawda jest, ze jakbym sie zdecydowala na ten prezent, ktory wybralam czyli lancuszek zloty z zawieszka to mnie wyjdzie 300€ :confused2: to jest po prostu kuuuuuuupa kasy:-( ale mama mnie wykolegowala z bransoletka i kolczykami :crazy:

Emka, Czarna a mnie brakuje czasem brzuszka :zawstydzona/y:

Ja mam 98cm w obwodzie,znajomi mówią,że mam brzuch jak na chłopca. Ja przez te kilka miesięcy wymiotów pare kg zgubiłam,później troszkę nadrobiłam i tak o to mam 1kg na plusie od wagi początkowej w ciąży.No i ta dieta trzyma mi równą wagę.Ważne,żeby mała dobrze rosła,niech tam wysysa ze mnie co może;) A kiedy zabierasz się za pakowanie torby?Pewnie pomyślimy o tym po wizytach jak będziemy już wiedziały czy twardnienia brzucha zagrażają naszym szyjką czy nie. Póki co musze od przyszłego tyg zacząć prać i prasować te małe galotki.

Pewnie , ważne że malutka sobie spokojnie u ciebie rośnie :)
Ja o pakowaniu torby to jeszcze wcale nie myslę , nie mam nawet wszystkiego kupionego . Ciuszki zacznę prać jak się zrobi cieplej to szybko wyschnie na balkonie . Dzisiaj kupiłam materac żeby wcześniej był i się wietrzył i zamówiliśmy łózeczko , ale odbior ze sklepu w dowolnym terminie ma być , napisała kobietka koniec maja .
w maju kupię kosmetyki dla siebie i dziecka , pieluchy , smoczki i wanienkę .... bo w zasadzie to nie mam gdzie tego trzymać teraz.

Ja też jakos jeszcze o kosmetykach i tych drobiazgach nie umiem myśleć,gdybym odpukać miała nie zdążyć z tymi zakupami to będąc w szpitalu wyślę siostrę i męża do apteki i sklepu.Narazie mam nazwożonych masę ciuchów i się nad nimi śmieje bo większość nie ma metek (mamy odcięły,żeby dzieci nie drapać) i zastanawiam się jak je posegregować,które będą na 52 itd.W weekend mają mi przywieźć szafe i komode,jak już będą skręcone to będę miała gdzie to wszystko upchnąć.Jeszcze malowanie pokoju,jakoś z początkiem maja łóżeczko...Żeby tylko zdrówko nam dopisało to raz dwa się uwiniemy z wyprawkami:)Gatto za brzuszkiem tęsknisz??To weź mój i oddaj mi Gattinke;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry