emka ciesze sie że wszystko ok
ja ostatnio zaglądam jeszcze mniej niz zawsze tak sie pieknie zrobiło że całe "wolne" przesiaduje z małą na dworze

i na neta ni ma czasu
może komuś sie przyda:
rezygnacja z cyfry + / można podpisac nowa umowę z nowymi promocjami lub całkiem zrezygnowac i przejść do polsatu, na pewno beda dzwonic i składac super oferty tak czy siak warto napisać i wysłac pisemko
ludziki z cyfry sprawdzcie skrzynki e-mailowe 29 marca rozsyłali pisemko tylko w wersji cyfrowej dzięki któremu mozna do końca kwietnia zrezygnować z ich usług tytuł e-maila "Nowości programowe CYFRY+" komu by sie chciało zaglądac w tak zatytułowany spam .... a tam właśnie pisza że kto nie zaakceptuje może złozyc pisemna rezygnacje do miesiąca od daty wprowadzenia zmian które nam sie nie podobają.
nr abonenta ........ imie nazwisko, adres i nr tel miejscowość i data
CANAL+ Cyfrowy S.A.
02-100 Warszawa
skr. poczt. 8
brak akceptacji wprowadzonych zmian programowych - WYPOWIEDZENIE UMOWY O ABONAMENT Oświadczam iż z powodu braku akceptacji wprowadzonych od 1 kwietnia br zmian programowych, według przysługujacego mi prawa zgodnie z paragrafem 1 artykułu 7 "regulaminu uwowy o abonament", wypowiadam umowę o abonament zawartą dnia ..... pomiędzy ....... a Canal + Cyfrowy S.A. z siedzibą w Warszawie.
Z poważaniem ....... i tu musi być odreczny podpis co jest bardzo ważne
pozdrawiam wszystkie i przesyłam całuski