reklama

Odskocznia;))))

reklama
Gatto - też dzisiaj kupiłam krem z filtrem :-)

Emka - super, że wizyta taka pozytywna i że lekarz nie będzie Ci w razie czego robił problemów z CC. komfort psychiczny w ciąży to ważna sprawa

u mnie wszystko ok. żyję sobie z dnia na dzień. co do pogody to u mnie dzisiaj było gorąco, aż się musiałam rozbierać na spacerze. czasem to już nie wiem jak mam małą ubierać bo z jednej strony nie chcę jej przegrzewać a z drugiej nie chcę jej za szybko rozebrać. plus takiej pogody jest taki że nie ma już takiej różnicy temperatur między dworem a sklepami i młoda pozwala mi od czasu do czasu do jakiegoś zajrzeć.

pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!!!

emka ciesze sie że wszystko ok

ja ostatnio zaglądam jeszcze mniej niz zawsze tak sie pieknie zrobiło że całe "wolne" przesiaduje z małą na dworze :D i na neta ni ma czasu

może komuś sie przyda:
rezygnacja z cyfry + / można podpisac nowa umowę z nowymi promocjami lub całkiem zrezygnowac i przejść do polsatu, na pewno beda dzwonic i składac super oferty tak czy siak warto napisać i wysłac pisemko

ludziki z cyfry sprawdzcie skrzynki e-mailowe 29 marca rozsyłali pisemko tylko w wersji cyfrowej dzięki któremu mozna do końca kwietnia zrezygnować z ich usług tytuł e-maila "Nowości programowe CYFRY+" komu by sie chciało zaglądac w tak zatytułowany spam .... a tam właśnie pisza że kto nie zaakceptuje może złozyc pisemna rezygnacje do miesiąca od daty wprowadzenia zmian które nam sie nie podobają.

nr abonenta ........ imie nazwisko, adres i nr tel miejscowość i data

CANAL+ Cyfrowy S.A.
02-100 Warszawa
skr. poczt. 8

brak akceptacji wprowadzonych zmian programowych - WYPOWIEDZENIE UMOWY O ABONAMENT Oświadczam iż z powodu braku akceptacji wprowadzonych od 1 kwietnia br zmian programowych, według przysługujacego mi prawa zgodnie z paragrafem 1 artykułu 7 "regulaminu uwowy o abonament", wypowiadam umowę o abonament zawartą dnia ..... pomiędzy ....... a Canal + Cyfrowy S.A. z siedzibą w Warszawie.

Z poważaniem ....... i tu musi być odreczny podpis co jest bardzo ważne

pozdrawiam wszystkie i przesyłam całuski

Emka ale sie ciesze!!! wazne, zeby wszystko skonczylo sie placzacym zdrowym oseskiem, a jak wolisz cc i lekarz sie zgadza to zyc nie umierac!! :)

Czarna super brzusio, az mi sie zatesknilo, choc przy tych upalach to wole moja figure:happy2:

Bett teraz cie rozumiem z szopingiem!! moja mloda protestuje w kazdym sklepie, nawet na rynku przy straganie:baffled:

Hey;-)
Przyszłam się Wam wyżalić... W czwartek trafiłam z Oliwką do szpitala. We wtorek miała szczepienie i zaczęła mi gorączkować. Ale po dwóch dniach zamiast spadać temperatura rosła, mało mi jadła. Więc pediatra kazała mi przynieść mocz do analizy. Wyszły bardzo wysokie leukocyty i mała dostała antybiotyk. Ale ja panikowałam, Oliwka była blada jak ściana więc z siostrą postanowiłyśmy jechać do szpitala. Tam dostała kroplówkę, dr była zdziwiona że tak małemu dziecku przepisano tak silny antybiotyk, w ogóle nie przystosowany do jej wieku. Porobili jej badania i okazało się że żadnej bakterii nie ma!!! Gorączka spadła w piątek. W niedziele zauważyłam u małej wysypkę na całym ciele. Jak się okazało to była typowa trzydniówka. Pobrali jej jeszce kontrolnie mocz na wymaz i dzwoniłam dzisiaj do szpitala i wynik wyszedł negatywny. Z tgo stresu straciłam pokarm i schudłam w zastraszającym tempie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry