czarna76
Fanka BB :)
Emka , to widzę że obie w podobnym czasie wyladujemy na CC , będą miały forumowiczki sporo emocji dzięki nam
Ja się zaraz zbieram na wizytę , dzwonili z przychodni że jutro lekarza nie ma więc idę dzisiaj .... boL4 do jutra tylko . Napisze zatem później ja mój gin to widzi ....
Magdalena , Ewelina28 - wieki Was nie ma , prosimy się tu odezwać !!!!! Halo !!!!
Ja się zaraz zbieram na wizytę , dzwonili z przychodni że jutro lekarza nie ma więc idę dzisiaj .... boL4 do jutra tylko . Napisze zatem później ja mój gin to widzi ....Magdalena , Ewelina28 - wieki Was nie ma , prosimy się tu odezwać !!!!! Halo !!!!

) ida pod noz wczesniej. Jej!! juz tylko 2 tygodnie!!! oj ja tez juz zaczynam sie emocjonowac!! Juz nie moge sie doczekac! i tez bedziesz jak my wstawala 10 razy w nocy, sluchala malej krzykaczki, bedziesz obrzygiwana po kazdym jedzeniu, jej, jak fajnie
Do tego dzisiaj coś mi chrupnęło w gnatach,a raczej jakby jakiś mięsień pośladkowy,albo to korzonki...nie znam się,ale boli i bardzoooo kiepsko mi się porusza,wstaje,siada