Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak się coś zbuntuje to wyłudzę nr od Plenitude;-)
Wiecie dziewczyny jak mi chodzi to wszystko po głowie,jestem ciekawa ile mała będzie ważyć,mam nadzieję,że dobije do tych 3kg. Choć na czerwcówkach dwa dni temu urodziły się dwie dziewuszki w 38 czy 39tc z wagą ok.2800g i wszystko jest ok. Mam jeszcze zagwozdke jakie rzeczy skompletować na wyjście ze szpitala,położne padną jak im wywale pół torby ciuchów,zeby coś mi podpowiedziały

Nie chce się sugerowac rozmiarówką,bo co firma to inaczej wypada,rzuce hasło M,zeby przywiózł 50 i 56 a okaże się,że to jedno i to samo i dupa zimna jak oba nie będą pasować.
jestem tak zadowolona że szok

Ja dostane stanu przedzawałowego w noc przed stawieniem się na oddziale
No i musze przepakowac troche torbę,bo najpierw biore zwykłe koszule na noc,na dzień lekkie dresiaki jakieś 3/4,kosmetyki itd-skoro mam tam leżakowac tydzień jak w Spa,dzień przed cc M dowiezie mi konkretna torbę z koszulami do karmienia,podkładami,kosmetykami i pieluchami dla małej i na wyjście małą torbę z ciuszkami dla obesrolki;-)Wiem o czym mówisz, bo ja mam ten problem z siostrą A., nie dosyć, że za nią nie przepadam, bo to typ, którego trudno polubić to jeszcze kopci i śmierdzi jak zaraza, mnie odrzuca jak się z nią witam, to co dopiero takie maleństwo. Kiedyś trzymałam dystans i witałam się z nią na długie wyciągnięcie ręki i skinienie głową, ale od jakiegośczasu zachciało jej się buziaków, więc na wdechu to robię.Liljanna no ponoć zakochani.. choć ja trzymam ich trochę na dystans. Moze jestem przewrazliwiona, ale denerwuje mnie jak smierdzi od nich fajkami i tacy dotykają małego.