• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Normalnie nie dam rady :-( dopiero pół jednej szafy przebrałam a mam takich 6 :eek: to masakra jakas mam te rzeczy zamiar zredukowac do polowy :-p i szafy tez :-D więc ja się odmeldowuje jak będę miała chwile czasu to do Was zajrzę :-) a tymczasem się odmeldowuję i miłego przedpołudnia życzę :*

Ojj czeka Cię ciężka praca...ale dasz radę i nawzajem mimo pracy miłego przedpołudnia życzę :-)

reklama
Danusia... && trzymam bardzo bardzo ;)

Violka chlopem sie nie przejmuj zawsze tak jest on jak chory to obloznie a my musimy skakac... ale taka nasza rola i tak ich kochamy ;)

rety mam nadzieje ze SHE wszytsko sie ulozy...

Monis ja tez kcem rogalika ;)

wie ktos moze co z Izunia sie dzieje.... tyle czasu sie nie odzywa mam nadzieje ze nas podglada - jesli tak Kochana prosze odezwij sie bo martwie sie bardzo :(

witaj Anecia ;)

Danusia... && trzymam bardzo bardzo ;)

Violka chlopem sie nie przejmuj zawsze tak jest on jak chory to obloznie a my musimy skakac... ale taka nasza rola i tak ich kochamy ;)

rety mam nadzieje ze SHE wszytsko sie ulozy...

Monis ja tez kcem rogalika ;)

wie ktos moze co z Izunia sie dzieje.... tyle czasu sie nie odzywa mam nadzieje ze nas podglada - jesli tak Kochana prosze odezwij sie bo martwie sie bardzo :(

witaj Anecia ;)

Dzięki kochana za &&& :-)
No właśnie też nic nie wiem nie migneła mi nigdzie, że tu bywa ale mam nadzieje, że jak śledzi nasze pisanie się odezwie do nas Iza daj znać co u Ciebie ok??

No co Ty? Czemu antybiotyk? I co masz chorobowe?

chorobowego nie mam bo polozna mi tego wypisac nie moze tylko moj lekarz rodzinny mam z nim umowiona wizyte na 12 listopada.....

a antybiotyk bo wykryla cos w moczu ale ona sama dokladnie NIE WIE co i TERAZ da mi antybiotyk TAKI a jak przyjda dokladniejsze wyniki moczu to mi ZADZWONI czy dala mi dobry antybiotyk.... no myslalam ze z KRZESLA SPADNE:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie biore go oczywiscie bo sie boje.... poza tym mam go jest 4 raz dziennie!!!! dzis bede dzwonic do poznania do szpitala i sie pytac czy moge czy nie

chorobowego nie mam bo polozna mi tego wypisac nie moze tylko moj lekarz rodzinny mam z nim umowiona wizyte na 12 listopada.....

a antybiotyk bo wykryla cos w moczu ale ona sama dokladnie NIE WIE co i TERAZ da mi antybiotyk TAKI a jak przyjda dokladniejsze wyniki moczu to mi ZADZWONI czy dala mi dobry antybiotyk.... no myslalam ze z KRZESLA SPADNE:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie biore go oczywiscie bo sie boje.... poza tym mam go jest 4 raz dziennie!!!! dzis bede dzwonic do poznania do szpitala i sie pytac czy moge czy nie

Antybiotyk kobieta w ciąży 4 RAZY DZIENNIE??????????????? Nie no chyba żartujesz?? Powala mnie opieka zdrowotna, Tobie chyba nie wolno brać tyle antybiotyku rany szok :sorry:

reklama
Antybiotyk kobieta w ciąży 4 RAZY DZIENNIE??????????????? Nie no chyba żartujesz?? Powala mnie opieka zdrowotna, Tobie chyba nie wolno brać tyle antybiotyku rany szok :sorry:

na szczescie znam sie troche na lekach - nie biore nic bez konsultacji z moim lekarzem PL.... no mowie ci jak uslyszalam o tym ze w razie czego zadzwoni do mnie i mi powie czy dobry antybiotyk to oslablam....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry