• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

......ale nie wiem czy będe w stanie zaśpiewać kolędę jak co roku......po prostu nie przejdzie mi przez gardło....
Przepraszam dziewczynki, że Wam psuje humor...i tak smęcę.....ale mam gorszy okres w życiu.....czas oswajania się z myślą ---- itp.itd.

reklama
powiem Ci szczerze że nie było, nie ma innego wyjścia... za dużo się wydarzyło... złego

cudownie... przy kominku... zazdraszczam...
a co do ilości członków rodziny... napewno się to zmieni... na + oczywiscie :tak::tak::tak:
Yhy...tylko zawsze jest problem kto ma do kominka podkładać by nie wygasło..... ha ha ha bo święta to czyste lenistwo........:zawstydzona/y:

......ale nie wiem czy będe w stanie zaśpiewać kolędę jak co roku......po prostu nie przejdzie mi przez gardło....
Przepraszam dziewczynki, że Wam psuje humor...i tak smęcę.....ale mam gorszy okres w życiu.....czas oswajania się z myślą ---- itp.itd.

po to tu jestesmy... aby wysłuchac weprzec a jak cos to i ochrzanic!!!
:-)

Yhy...tylko zawsze jest problem kto ma do kominka podkładać by nie wygasło..... ha ha ha bo święta to czyste lenistwo........:zawstydzona/y:

hehe... no tak... to dyżury trza ustalic ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry