Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Yhy...tylko zawsze jest problem kto ma do kominka podkładać by nie wygasło..... ha ha ha bo święta to czyste lenistwo........powiem Ci szczerze że nie było, nie ma innego wyjścia... za dużo się wydarzyło... złego
cudownie... przy kominku... zazdraszczam...
a co do ilości członków rodziny... napewno się to zmieni... na + oczywiscie![]()

A o złych rzeczach w święta trzeba zapomnieć.....to czas wybaczania.....i bratania się nawet z wrogiem....powiem Ci szczerze że nie było, nie ma innego wyjścia... za dużo się wydarzyło... złego
cudownie... przy kominku... zazdraszczam...
a co do ilości członków rodziny... napewno się to zmieni... na + oczywiscie![]()

Yhy...tylko zawsze jest problem kto ma do kominka podkładać by nie wygasło..... ha ha ha bo święta to czyste lenistwo........![]()
......ale nie wiem czy będe w stanie zaśpiewać kolędę jak co roku......po prostu nie przejdzie mi przez gardło....
Przepraszam dziewczynki, że Wam psuje humor...i tak smęcę.....ale mam gorszy okres w życiu.....czas oswajania się z myślą ---- itp.itd.
Yhy...tylko zawsze jest problem kto ma do kominka podkładać by nie wygasło..... ha ha ha bo święta to czyste lenistwo........![]()
....zapraszam......Ja wam mogę poodkładać...

....zapraszam......![]()

Aj tam...wiesz że silna jestem.....po to tu jestesmy... aby wysłuchac weprzec a jak cos to i ochrzanic!!!
:-)
hehe... no tak... to dyżury trza ustalic ;-)

A o złych rzeczach w święta trzeba zapomnieć.....to czas wybaczania.....i bratania się nawet z wrogiem....![]()
Ja wam mogę poodkładać...

Drzwi zawsze otwarte kochana....a i ramiona rozpostarte szeroko :-)żebyś się nie zdziwiła...
Jak ci troje niespodziewanych gości zapuka do drzwi....