• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Ja swojego poprzedniego faceta nazywałam misiem , obecny jest kotkiem :-p i coś z kota ma - niezależny i chodzi własnymi ścieżkami :-D ale jak już tak się chwalę - to się pochwalę że sąsiad zawsze swoim znajomym opowiada jakim to fajnym małżeństwem jesteśmy i że nam zazdrości :tak:
Ja dzisiaj robię leniwy obiad - skoro już kobietka o obiedzie mówi, makaron z pesto , ostatnio w lidlu za 2,99 zł bylo pesto to zrobiłam zapas :laugh2:

Ja Cię pierdziele - zjola - :szok:
anty - a Ty kiedy dołączasz do nas ?

reklama
Zjola - piękny wierszyk :tak:
ja już mówię o obiedzie bo doczekać się nie mogę ja uwielbiam spaghetti to właśnie robię na obiadek dziś:tak:
trudno dietka dietką ,ale dziś sobie pozwolę na odrobinę pychotki:)

Gatto - to ja Ci ten wierszyk zaserwuję! Czytaj i bój się, jak teraz w ciąży nie będę!

Gatto, Ty czarodziejką jesteś albo wróżką.
Skąd wiedziałaś że u mnie po sercem bije drugie serduszko?
Bije miarowo, nieprzerwanie.
Skąd wiedziałaś, że tak się stanie?
Bardzo dziękuję za takie cuda.
Powiedz jeszcze, że teraz się uda
i utulę w moich ramionach, zdrowy skarb
i historia będzie szczęśliwie skończona.
Ten wierszyk to nagroda obiecana,
chociaż skromna z serca samego wyrwana.
Szczęściem moim chcę się z tobą podzielić i wywróżyć,
że to samo szczęście może się i u ciebie powtórzyć :tak:

Chlip, chlip, wzruszylam sie:zawstydzona/y: Bede odprawiac modly, bo jeszcze przyjedziesz i mi dokopiesz:eek:i bede miala wtedy dooope skopana:eek:Ale teraz sie uda, wiec sie nie boje, tere-fere-tere-fere:evil:

:-D:-D:-D gotujesz makaron - kupujesz lidlu słoiczek pesto , wrzucasz makaron i to pesto na patelnie - podsmażasz i gotowe :-p Jeszcze serem jak się posypie albo oliwki doda to jeszcze pyszniej - ale to już takie moje wymyślunki , normalnie bez oliwek ale z parmezanem - którego akurat mój mąz nie lubi - bo mu śmierdzi :-)

Anastazja ja tez robie czesto pesto bo dobre i szybko. Ja sie nie pierdziele z podsmazaniem tylko odcedzam makaron, wrzucam z powrotem do garczka, wrzucam pesto i mieszam...i na talerz. Kto by sie tam bawil w patelnie i podsmazanie??

Ja lubię takie podsmażane, zawsze też ten olej trochę się wytopi :-p
Dziewczyny - nikt nie chcę pojechać na wakacje na 14 dni do Grecji , za ....... uwaga ........ 1499 pln/os !!!!!!:szok:
Jakby miała możliwość to bym sama pojechała , takiej ceny jeszcze nie widziałam :no:

Ten wierszyk jest mojej produkcji. Po tatusiu mam takie ciągoty :-)
Jak się Wam podoba, to super!

Gatto - no to odprawiaj te modły teraz, bo po próżnicy pióra strzępić nie będę :dry:

reklama
To tania ta wycieczka ,ale ja nie jadę nigdzie bo M wolnego nie dostanie ehhh
Zjola- no to masz prawdziwy talent ,ja też kiedyś skrobałam wierszyki swego czasu ,ale raczej takie smutne o zawodach miłosnych i takich tam pisałam je jak byłam nieszczęśliwie zakochana.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry