reklama

Odskocznia;))))

Ty nawet sobie nie wyobrażasz jaka Ja jestem podekscytowana, nawet bardziej niż swoją owulacją :-D:-D która chyba była wczoraj , bo tak mnie skręcało między 18:30 a 18:45 po prawej stronie , takie kłucie-ciągnięcie promieniujące na nogę i ...... do odbytu:zawstydzona/y: a krocze mnie tak bolało jakbym rodziła :szok: Myślicie że to było pęknięcie pęcherzyka ?
Wsiadam na rower i lecę do biura , buziaki :-)

reklama
Oj tam , przecież po 1 lampce nie będziesz pijana :-p chodzi o to że teraz masz monitoring żeby się przekonać czy dobrze reagujesz na ..... no właśnie na co ? Bo Ja sklerozę mam ostatnio, bierzesz jakieś wspomagacze? :confused:
kobietka - tylko po chleb ?:dry:
karola - a listonosz i ginekolog jaką wagę mają ? :-p:-p
Ehhh mam dzisiaj dobry humor , sama nie wiem z czego , chyba na myśl że wieczorem winko i czekolada na mnie czekają :-D

heheeh listonosz za stary i juz nie moze,a gin...hmmm...no jemu nic nie brakuje:-D

anulka16 witaj.:-) mysle,ze jak nie m innej pracy to 600zł zawsze wam sie przyda.ja bym brala.a co do snu to:-D:-D:-D gatto gdzie jestes?? przeczytaj co anulce sie sni:szok::laugh2: witaj emy.fajniez,e sie odezwalas.mowisz zastrzyki i piersi ci rosna??? noooo to niezle...korzystajcie kochani z siebie nawzajem owocnie:happy: anty2 co za babsztyl...nie odzywala sie tyle i ma czelnosc tak ni z gruchy ni z pietruchy pytac czy ja gdzies zawieziesz???? mnie to by bylo wstyd...nie psuj sobie nerw na nia nie warto.aniunia mowilam,ze bedzie dobrze.glukoze przezyjesz jakos.u mnie skonczylo sie pawikiem no bo jakzeby inaczej.ale wyniki dobre.wez sobie cytryne.lepiej wchodzi.czarna masz przesliczna core.

zjola - no to mnie pocieszyłaś :-)
karola - co za stary, co za stary , do mojego męża przyszedł sąsiad z firmy obok i przyniósł zdjęcia dziecka, wszyscy do niego gratulujemy wnuka a ten mówi że hola hola to mój syn :-D Ja też mam gina niczego sobie :happy: żonaty i 2 dzieci ma , ciekawa jestem jak się czują żony ginekologów :cool:
właśnie wiem co miałam wczoraj pisać anty - Ty się nie przejmuj, głupia i tyle, Ja Ci powiem że mam taką koleżankę, byłam u niej na weselu - to było z 5-6 lat temu, teraz jestem chrzestną jej córeczki - jak braliśmy ślub i pojechaliśmy do nich z zaproszeń - to padło pytanie czy będzie transport z powrotem :szok: z Krakowa do Krakowa ?!:eek: fakt faktem że z jednego końca na drugi , no ale taxi by maks 50 zl kosztowało - czyli tyle ile mnie jak wracałam od nich z wesele te kilka lat wcześniej - no i przez to że nie mieliśmy transportu dla nich na wesele odmówili przyjścia!!!!! ale lepsze było 2 dni przed ślubem - dostałam smsa że się rozchorowali i nawet na ślub nie przyjadą :szok: przykro mi się zrobiło - tym bardziej że Zuza to moja chrześnica , kilka dni później dowiedziałam się że w niedziele - dzień po naszym weselu zrobili przyjęcie urodzinowe dla Zuzki - nie dość że nic nam o tym nie powiedzieli i nie zaprosili to jeszcze bezczelnie okłamali że chorzy byli :crazy:

anastazja ta twoja koleżanka identyczna egoistka jak moja kuzynka.Brała ślub rok przede mną,nawet jej matkę musiałam obwozić po sklepach,żeby mogła sobie kupić coś na ślub (bo dama nie znalazła nawet czasu,żeby matkę do sklepu zawieźć),a jak przyszła moja kolej to nawet na ślub nie przyszła,bo niby miała małe dziecko.Rozumiem,że nie chciała iść na wesele (bo tam ludzie zarazki mają:szok:) ale chyba by się nic nie stało,gdyby chociaż pod kościół przyjechała życzenia złożyć?...Pomijając już taki drobny mankament,że całe panieństwo spędziła ze mną (co sobota jechałam po nią żeby w domu nie siedziała) a na starszą poprosiła kuzynkę,z którą widziała się od wielkich dzwonów.Ale jak potrzebuje pomocy to nie do tamtej rodziny tylko do mnie!:wściekła/y:Szkoda słów i nerwów.I jeszcze mi pisze,że to ja zawsze byłam egoistką:szok:

Witam kobietki, ja dosłownie na chwilę, narzekam ostatnio na totalny brak czasu,
ale dzisiaj przyszła @, wyjątkowo mocno boli w tym cyklu, jadę na antybólach i nospie bo nie dam rady.
Muszę zaraz lecieć do ginka bo zapomniałam mu ostatnio przypomnieć, że mam tylko 6 tabsów clo a muszę mieć 15 :confused2::eek:
więc pokwitnę pewnie pod gabinetem a na 14 śmigam do pracki..

zjola - suuuper, wiesz, że mocno zaciskam kciuki (clo zazwyczaj trochę daje w kość grubości endometrium, sama to miałam, ale potem się unormowało) &&&&&
anastazja za Ciebie też kciukaski &&&&&&

sandy kochana ja jestem zdania, że zafasolkowałaś i tyle :tak: oby było zdrowe i żeby ciąża się utrzymała :-)

anty nie daj się wykorzystywać, nieważne kto to jest nic wobec tych osób nie musisz, naucz się asertywności bo jesteś po prostu bezczelnie wykorzystywana. Ja też to miałam, głupio mi było odmawiać tym bardziej, że brakowało mi akceptacji ze strony otoczenia, nieśmiałość do tego i zaniżone poczucie własnej wartości sprawiło, że byłam służącą innych. Dopiero mój mąż podpowiedział mi magiczne słowo asertywność i wytłumaczył, że nikt nie ma prawa tak się zachowywać wobec mnie, że nieważne czy to rodzina czy nie bo to zwykłe wykorzystywanie. Zwykle robiłam to o co mnie poproszono nawet wbrew sobie i z niekorzyścią dla mnie, teraz już tak nie jest, jeśli coś mi nie pasuje to mówię "nie" i rozkoszuję się wyrazem twarzy osoby, która chciała mnie urobić. Jestem osobą która uwielbia pomagać a nie służącą, to, że nazwana zostałaś egoistką tylko przypieczętowało fakt wykorzystywania Ciebie, anty - nie daj się, czasem po prostu nie warto.

Karola pozdrawiam, nie martw się, jak trzeba będzie do szpitala to idź i się nic nie martw, tam się Tobą zajmą :tak:

Uciekam kobietki, zajrzę jutro, buziale ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry