Witam kobietki, ja dosłownie na chwilę, narzekam ostatnio na totalny brak czasu,
ale dzisiaj przyszła @, wyjątkowo mocno boli w tym cyklu, jadę na antybólach i nospie bo nie dam rady.
Muszę zaraz lecieć do ginka bo zapomniałam mu ostatnio przypomnieć, że mam tylko 6 tabsów clo a muszę mieć 15

więc pokwitnę pewnie pod gabinetem a na 14 śmigam do pracki..
zjola - suuuper, wiesz, że mocno zaciskam kciuki (clo zazwyczaj trochę daje w kość grubości endometrium, sama to miałam, ale potem się unormowało) &&&&&
anastazja za Ciebie też kciukaski &&&&&&
sandy kochana ja jestem zdania, że zafasolkowałaś i tyle

oby było zdrowe i żeby ciąża się utrzymała :-)
anty nie daj się wykorzystywać, nieważne kto to jest nic wobec tych osób nie musisz, naucz się asertywności bo jesteś po prostu bezczelnie wykorzystywana. Ja też to miałam, głupio mi było odmawiać tym bardziej, że brakowało mi akceptacji ze strony otoczenia, nieśmiałość do tego i zaniżone poczucie własnej wartości sprawiło, że byłam służącą innych. Dopiero mój mąż podpowiedział mi magiczne słowo asertywność i wytłumaczył, że nikt nie ma prawa tak się zachowywać wobec mnie, że nieważne czy to rodzina czy nie bo to zwykłe wykorzystywanie. Zwykle robiłam to o co mnie poproszono nawet wbrew sobie i z niekorzyścią dla mnie, teraz już tak nie jest, jeśli coś mi nie pasuje to mówię "nie" i rozkoszuję się wyrazem twarzy osoby, która chciała mnie urobić. Jestem osobą która uwielbia pomagać a nie służącą, to, że nazwana zostałaś egoistką tylko przypieczętowało fakt wykorzystywania Ciebie, anty - nie daj się, czasem po prostu nie warto.
Karola pozdrawiam, nie martw się, jak trzeba będzie do szpitala to idź i się nic nie martw, tam się Tobą zajmą
Uciekam kobietki, zajrzę jutro, buziale ;-)