reklama

Odskocznia;))))

Emy super, że u Ciebie się jakoś ukłąda i ze z męzem przezywacie drugi miesiąc miodowy.. Pozdrawiam Cię cieplutko..

Anulka super, że juz wrociłąs, bo czasem tu pustki bywały... Miło słyszeć, że w Niemczech się swietnie bawiłas... A z pracą to pewnie, że ją bierz.. Całkiem fajna robotka Ci sie trafiła... Ja wczoraj otrzymalam pierwsza wypłatę :-) Bardzo miłe zaskoczenie.. dostalam wiecej niz sie spodziewalam ..a poza tym miesiac sie jeszcze nie skonczyl a wyplata juz na koncie:happy2:

Anty kolezanka ma tupet.. naprawdę.. Juz ja bym ją zawiozła.. Akurat.. Napewno bym jakoś dogryzła.. Nie lubię takich ludzi...

Ostatnia edycja:
reklama
Aniunnia- super bardzo się cieszę Waszym szczęściem :-),a usłyszeć serduszko swojego Skarbusia na pewno bezcenne ;-):tak:Jakoś dasz radę z tą glukozą.

aniunnia - pięknie, gratuluję!!! Pamiętaj że dla zdrowia maluszka zrobisz wszystko i łatwo pójdzie z glukozą :tak:
lenka - nawet nie pytaj :blink: my tu wariatki trochę , ale chyba fajne :-D
Ja zawijam interes, podwijam kiecę i lecę jak anulka na rower - tyle że dla mnie rower to środek transportu :tak:

Lenka- nie pytaj tylko właź do nas :tak: tutaj można gadać o wszystkim możesz nam np napisać co dobrego robisz na kolacje może ja zaczerpnę inspiracji ???? ja miałam dziś na obiadek placuszki ziemniaczane i ryżankę, ale zjadłam w samotności bo M późno wróci niestety.

no i widzisz Monika tak pięknie w tej kiecce wyglądałaś!!!A ta twoja panna?hohoho chowaj(brzydki wyraz wiem ), dla mojego , ładniutka dziewczyna .

Lenka witaj, zaglądaj do nas bo tutaj weselej troszku , czasami śmiech do łez.
Kobietko Twoja siostra wyjechała w celach zarobkowych tak?

Anula , kiecka w końcu wymieniona była właśnie na tą pomarańczową , jak wezmę zdjęcia od mamy to jeszcze coś wrzucę .
A młoda to fakt - ładna dziewczynka , będą kiedyś kawalerowie się dobijać , ale ja tak łatwo nie oddam :-D

No i słuszny wybór tej sukienki, ja wstawię fotki po weselu, ide na nie 9 czerwca a kiecke kupiłam sobie czerwoną , w życiu żadnej szmatki nie miałam czerwonej a sukienke sobie kupiłam, masakra jakaś, w dodatku jak ubiore buty to jestem na równi z moim a on ma 180cm, druga masakra no i trzecia to będzie jak się ładnie wypierdziele w tych butach, no ale coż.
Fajny kolorek tej sukienki taki koralowy bardziej , ja własnie taki kolor chciałam a babki co sprzedawały mi wmówiły ze w czerwonej mi najlepiej , tera wisi w szafie i ani na nią nie zerkam.

Hej Boberki
Witam serdecznie Aniunnia gratki super ze wszystko gitarrrra;-)
Anulka hejka, super ze juz wrocilas i ze wypad sie udal, gratuluje takich extra braci
Czarna piekna corcia, napewno bedzie miala mnostwo adoratorow
Lenka powitac powitac, zostan z nami w kupie sila
Anastazja masz wlasny biznes? dobrze zrozumialam? czym sie zajmujesz?

reklama
angel tak właśnie zrobię.tym bardziej po tym co mi napisała.Po tym wszystkim co dla niej zrobiłam potrafiła napisać mi,że zawsze byłam egoistką:szok::szok:
anastazja to się teraz tak ładnie nazywa -koordynator budowy.A ty jaki masz biznes?
aniunia to super,że wszystko ok:-)To niestety na dodatek moja kuzynka:wściekła/y:Napisałam jej,że przecież nie mam obowiązku jej służyć,a ona się zachowuje jakbym jej matkę zabiła,to odpisała mi,że śmieszna jestem:szok::szok:Głupia czy co?
anulka ja też omijałam czerwony szerokim łukiem,a ostatnio już kilka rzeczy kupiłam w tym kolorze,więc i ty się do niego przekonaj
lenka to że przywędrowałaś tutaj oznacza,że dojrzewasz do tego,żeby zrobić następny krok.A to dobry znak,mam nadzieję,że wkrótce twój ból minie odrobinę.

Zapomniałam się pochwalić,że dziś pierwszy raz w tym roku objadłam się słodziutkimi truskaweczkami i to prosto z pola,mniaaaam

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry