reklama

Odskocznia;))))

anty a ja jeszcze se kremówke ubiłam do tych truskaweczek co by mi bardziej w dupsko poszł:-Do
Elka hej babolku .
więc po południu były palamienie a teraz juz dostałam @ no i doopa ale nauczę się!inaczej podejśc do tematu , skoro mam nie myśleć to nie będe myśleć. No cóż przynajmniej na weselu sie schleje:-D:-D

Dobrej nocki.

reklama
Witajcie.
Aniunnia gratuluję udanej wizyty u lekarza.
Anulka ,super ,że wyjazd się udał.
Karola pytałaś kiedy ma przyleźć moja @-niby 6czerwca więc zobaczymy bo coś z tym moim brzuchem nie tak,
A ja wczoraj uznałam ,że zakupy poprawią mi humor ,kupiłam sandałki takie jak chciałam oraz,fikuśne majtasy [bo były w rozmiarze na moje wielkie gabarty:-D], oraz torebkę pasującą do sandałków.

moje dzięcię na zmieniony plan ,więc nie da rady sobie nic zaplanować.

Miłego dnia

:tak:czarna - ja jeszcze w kwestii sukienki - bardzo dobrze że wymieniłaś , ta mi się podoba na Tobie , tamta taka babciowa trochę była , a przecież Ty młoda dziewczyna jesteś :-)
anulka - pokaż buty , jakąś dużą szpilę kupiłaś? Ja kupiłam na lato 10 cm obcas i na rowerze mogę jeździć, a mam jesienne też 10 cm i ledwo chodzę - kwestia wyprofilowania buta. Jakieś foteczki z wyjazdu dawaj :-)
elka , anty - mam biuro podróży - jako agencja, z myślą w najbliższych latach zorganizowania wycieczek do Rosji/Syberii. Może uda mi się w 2014 zorganizować jakiś wyjazd koleją transsyberyjską :tak: bo liczę na to że w przyszłym roku będzie rodzić i wychowywać:cool:
anty - a do Ciebie może będę miała interes, ale to zależy jeszcze - jakby coś to nie zdziw się jak dostaniesz priv ode mnie :sorry:
sandy - a co z Twoim brzuchem ? trzymam kciuki & żeby @ nie przylazła :-)
Zaspałam dzisiaj :szok: ale musiałm tu wpaść , bo myślałam że zjolka już napisała co tam u niej , a tu jeszcze nie - WSTAWAĆ

Witam
co do majtasów to ja owszem kupiłam ale takie babcine ale fajnie mi brzuchol wciągają.
Bratowa zamówiła sobie hulahop z wypustkami ale zostawiła mi i sobie huuulam tylko trochę siniaków mam, ale za to jaki bedzie brzuch och i ach , jak się zacznę wyginać wtedy M sam wte pędy do mnie przyleci:-p i nie będzie patrzył czy to dni płodne czy nie.I te dwie kreski pojawią sie raz dwa, tylko teraz muszę taki fikuśne gacie poszukać tak jak Ty Sandy .
Trzeba isć obiad zrobić i szukać prezentów urodzinowych nie wiem czy portfel wytrzyma:szok:.
pozdrawiam

Co z brzuchem?-boli mnie i jajniki też ,biustu dotknąć się nie da bo jakiś taki ala napuchnięty,idę z tornistrem do szkoły ,a potem produkcja babeczek

Hejka moje kochane!

Sorki, że nie czytam, co u was ale jestem teraz taka zalatana, że czasu brak. Może w ciągu dnia znajdę chwilkę czasu i nadrobię zaległości.
Spieszę jednak zdać relację z wczorajszej wizyty.
Endometrium urosło do 8,5 mm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jupi!!!!!!!!!!!
Są dwa pęcherzyki: 23 i 17 mm. Przedwczorajszy test owulacyjny ujemny, wczorajszy dodatni. Dzisiaj mam INSEMINACJĘ o godz. 20.30 !!! Proszę o wzmożone trzymanie kciuków
:tak::tak::tak:

Pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątku :tak::tak::tak:

Super - rewelacyjnie - trzymam kciuki - dzisiaj jest dobry dzień , a wiesz czemu ? :-):-)
dzien-bociana_article.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry