anty2
Fanka BB :)
anastazja do nas w sensie staraczek?Zielone światełko gin mi da za dwie @,a kiedy da psychika to nie wiem...Mam nadzieję,że jakoś dam radę zwalczyć strach i bliżej zakumplować się z waszym bociankiem:-)Ja bym chętnie pojechała,ale czasu brak:-(Już widzę minę szefa jak mu to oznajmiam
zjola dobre to z tymi wyższymi celami:-)
A przed owu to ja jakoś nigdy nie umiem odmówić bibi
karolciu chrzestną córki wrednej koleżanki jest anastazja,ja mam wredną kuzynkę:-)A z tą podmianką partnerów to normalnie szok,aż się uśmiałam.Męża nie żałuj,oni i tak są faworyzowani przez naturę;-),a jak się trochę sami w domu pomęczą to i później żonę bardziej docenią.Mój m jak wcześniej był sam za granicą to co niedziela gdy wstaje czeka na mnie gorący rosołek
ej wy nieutalentowane chcecie kopa?
Od razu widać,że na religii się spało,co?Przypowieści o talentach się nie słyszało?:-)
KAŻDY MA JAKIŚ TALENT!!!!Jeden już widzę gołym okiem -macie talent w pocieszaniu:-)

zjola dobre to z tymi wyższymi celami:-)
A przed owu to ja jakoś nigdy nie umiem odmówić bibi
karolciu chrzestną córki wrednej koleżanki jest anastazja,ja mam wredną kuzynkę:-)A z tą podmianką partnerów to normalnie szok,aż się uśmiałam.Męża nie żałuj,oni i tak są faworyzowani przez naturę;-),a jak się trochę sami w domu pomęczą to i później żonę bardziej docenią.Mój m jak wcześniej był sam za granicą to co niedziela gdy wstaje czeka na mnie gorący rosołek
ej wy nieutalentowane chcecie kopa?

Od razu widać,że na religii się spało,co?Przypowieści o talentach się nie słyszało?:-)
KAŻDY MA JAKIŚ TALENT!!!!Jeden już widzę gołym okiem -macie talent w pocieszaniu:-)
no mialam zapytac,ale tak mnie wczoraj wystraszyl,ze o tym zapomnialam i o recepcie na clexane...
ehh...kazal mi liczyc ile razy w ciagu doby stawia mi sie brzuch,ale ja nie umiem odroznic stawiania sie od rozpychania sie malej...:-(
,a nie ciezarne tez dlugo,bo z 15min...a pozniej po 18 do 20ej robi usg...i zawsze konczy po 20ej,bo u niego na usg to tez z dobre 30 minut trzeba liczyc.taki dokladny jest bardzo.ale to dobrze.prezes '89 rocznik???????????????????????????????? ja jestem '88 i o prezesurze to moge pomarzyc
anty2 tak tak wiem,ale jak odpisuje tak hurtem to czasem gdzies cos sknoce i wychodza cuda.ale nie myslcie sobie,ze ja nieuwaznie czytam wasze posty...nie nie nie wrecz przeciwnie tylko ja taka roztrzepana jestem i o