• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

anastazja do nas w sensie staraczek?Zielone światełko gin mi da za dwie @,a kiedy da psychika to nie wiem...Mam nadzieję,że jakoś dam radę zwalczyć strach i bliżej zakumplować się z waszym bociankiem:-)Ja bym chętnie pojechała,ale czasu brak:-(Już widzę minę szefa jak mu to oznajmiam:laugh2:
zjola dobre to z tymi wyższymi celami:-):-DA przed owu to ja jakoś nigdy nie umiem odmówić bibi:zawstydzona/y:
karolciu chrzestną córki wrednej koleżanki jest anastazja,ja mam wredną kuzynkę:-)A z tą podmianką partnerów to normalnie szok,aż się uśmiałam.Męża nie żałuj,oni i tak są faworyzowani przez naturę;-),a jak się trochę sami w domu pomęczą to i później żonę bardziej docenią.Mój m jak wcześniej był sam za granicą to co niedziela gdy wstaje czeka na mnie gorący rosołek

ej wy nieutalentowane chcecie kopa?:wściekła/y::wściekła/y:Od razu widać,że na religii się spało,co?Przypowieści o talentach się nie słyszało?:-):-DKAŻDY MA JAKIŚ TALENT!!!!Jeden już widzę gołym okiem -macie talent w pocieszaniu:-)

reklama
Nie, no ja nie wytrzymam!
Jesteście fajne babki i to wystarczy, chcecie być kolejnym Michałem Aniołem albo Mickiewiczem? Odpuście sobie, to nie ma sensu.

Dzięki Karola - suwaczki już są dwa, bo jeszcze termin egzaminu się przyplątał. Jak dobrze pójdzie, to będzie ciężarówka na motorze :-D.
W sprawie stawiania się macicy nie pomogę. Może zapytaj tego młodego ginka o podpowiedź?:sorry:

nio obys byla ciezarowka na motorze.oby:tak: no mialam zapytac,ale tak mnie wczoraj wystraszyl,ze o tym zapomnialam i o recepcie na clexane...:shocked2: ehh...kazal mi liczyc ile razy w ciagu doby stawia mi sie brzuch,ale ja nie umiem odroznic stawiania sie od rozpychania sie malej...:-(

anastazja oo to jak na rodos to ja bym sie chetnie wybrała...:tak: no,ale nie w tym roq...zawsze sa jakies problemy.w tam tym roq była nagonka na Egipt,a ludzie jezdzili,wracali i jakos zyja...mojemu mezowi marzy sie Egipt wlasnie...a mnie to bardzie jakas wyspa...rodos albo kreta...albo wlasnie jakas wysepka koło chorwacji albo nawet sama chorwacja...moze kiedys...w przyszlym roq bedziemy sie wybierac na wakacje po weselu zobaczymy...no to obrotny ten twoj gin:-D nio ja tez chodze na nfz i co najlepsze on przyjmuje od 16 do 18 ma zawsze zapisanych 9 pacjentek,ale przyjmuje jesio inne ktore przychodza jak nie byly zapisane i ja np siedze u niego zawsze ok 25minut:szok:,a nie ciezarne tez dlugo,bo z 15min...a pozniej po 18 do 20ej robi usg...i zawsze konczy po 20ej,bo u niego na usg to tez z dobre 30 minut trzeba liczyc.taki dokladny jest bardzo.ale to dobrze.prezes '89 rocznik???????????????????????????????? ja jestem '88 i o prezesurze to moge pomarzyc:-D prezesem to ja moge byc,ale u siebie na klopie co najwyzej:-D:-D gatto swiete slowa.nie ma bardziej utalentowanych mam niz kobietki z bb,a juz w szczegolnosci te z cpp:tak: aniunia no wlasnie te upaly...sadze,ze mimo wszystkich atrakcji moj maz by tam nie wytrzymal,bo dla niego temperatura 30 stopni to przegiecie.nawet siedzac w wodzie.dla mnie bomba-oczywiscie nie teraz w ciazy,ale przed to jak 30stopni to ja tylko na opalansko leciałam:-) zjolka to sie bedzie u was trzesło:-D wez go z zaskoczenia:szok::-D i niech sie dzieje co chce:-p anty2 tak tak wiem,ale jak odpisuje tak hurtem to czasem gdzies cos sknoce i wychodza cuda.ale nie myslcie sobie,ze ja nieuwaznie czytam wasze posty...nie nie nie wrecz przeciwnie tylko ja taka roztrzepana jestem i o:crazy:

wyobraźcie sobie,że dama napisała do mnie sms-a z przeprosinami:szok::szok: i z dodaniem,że przy okazji tego wyjazdu chciała mnie odwiedzić w naszym nowym domu.Ha ha ha od ponad dwóch lat mieszkamy tu już na stałe,a ona akurat teraz sobie przypomniała,że jeszcze u nas nie była.I nawet pomyślałabym o niej jakiegoś pozytywa za te przeprosiny,gdybym nie była pewna,że napisała je tylko z kuli poniedziałkowego wyjazdu.Ale nie ze mną te numery Bruner;-),kolezanki z bb już mnie podszkoliły co się robi z takimi pseudomilusimi:-)A swoją drogą to fajnie sobie wykombinowała -ja mam ją zawieźć,przywieźć (również do mnie do domu) a ona w zamian łaskawie pozwoli się ugościć...

Hejka Babki

Anty zazdroszcze ja jeszcze nie jadlam w tym roku truchawek:-(
Anastazja suuuuper biznes, ja skoczylam technika obslugi turystycznej niestety nie pracuje "w zawodzie", a gdzie polecasz wyjechac na urlop???A kiedy ta Grecja????
Zjola Ty poezjo Ty Nasza:-D:-Dpiekny i wzruszajacy:tak:

Ja dzisiaj serwuje Mojemu J filet z kuraka a'la schabowy kartoszki o mizeryja mniam mniam juz mi slinka leci oki spadam bo maz sie zbliza a ja zamiast dzialac to tu na pogaduchach siedze:-D

anastazja , a jak kosztuje pobyt dziecka ? ciekawi mnie : 1 dorosła i dwoje dzieci jak to cenowo wychodzi .
kusząca ta grecja , nawet ten kryzys mi nie straszny za taką cenę :)

karola alez nie ma o czym mówić:-)Z resztą w tym gąszczu postów i postaci nie trudno coś pomylić.A i weselej się wtedy robi:-)Tak tylko sprostowałam...

przyzwyczajcie sie do tego:-) nie nooo ta dziewucha to ma tupet ni ma co...hahahaha przeprosila cie??? no to cie zaszczyt kopnał...:laugh2: niech sie w pompke cmoknie i inna frajerke znajdzie...co ona sobie mysli,ze jestes taxi + pensjonat???

gatto,ale potem chociaz smiesznie sie czyta niektore wypowiedzi czyt.moje:cool: :-D

a ja mialam przed chwila troszke slabosci i musialam poplakac...:-( jakos tak mnie naszlo,emocje ze mnie wyszly,bo mała cały dzien dzis figluje i takie zle mysli mnie naszly,ze nie chce jej stracic itd...maz sie zdolowal tez,ale zaraz szybko zaczal mnie rozsmieszac,ze mi picze zaszyje zeby mała siedziala w srodku:-p dobrze,ze mam was i jego i ta moja mała kruszynke kochana ktora mnie tak kopie...

reklama
oj Karola tuli tuli aż mi się mokro zrobiło, no przecież musi być dobrze córuchna w brzuszku Cie pociesza albo ze złosci żebyś się uspokoiła ., złe myśli do kosza trzeba wierzyc, przecież wszystko jest dobrze. Moja siostrze też się brzuch napinał i stawiał brała jakieś tabsy a po miesiący swoje wesele szykowała i jeszcze na nim wywijała i to jak i zdroewgo maluszka o czasie urodziła. A tak żeby było weselej to ja wtedy też byłam w ciazy i jeszcze dwie bratowe, ja urodziłam w czerwcu dwie w lipcu a czwarta w sierpniu, tak nam obrodziło wtedy , nie było wiadomo kogo na chrzestnego brać.Tak już się nie martw, wieczorkiem w Waszej intencyji szepnę coś mojemu Stróżowi wieć cmok cmok w brzuszek jak ja lubię takie brzuszki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry