reklama
Emmila cuuudowne wieści!!! Kolejny dowód na to że jednak da się pospać.
Gratulacje wytrwałości dla całej waszej rodzinki. Oby nic się już Krzysiowi nie odmieniło i było już tylko dobrze.
Ja z nocnego karmienia nie rezygnuję, gdyż mój niejadek tylko w nocy ładnie wypija całą butelkę mleka.
Szopka, ja właśnie wolałabym żeby mi piersi zostały takie ciążowe. Ale niestety
Poszły w zapomnienie i zostało coś jak "rodzynki":-(
Gratulacje wytrwałości dla całej waszej rodzinki. Oby nic się już Krzysiowi nie odmieniło i było już tylko dobrze.
Ja z nocnego karmienia nie rezygnuję, gdyż mój niejadek tylko w nocy ładnie wypija całą butelkę mleka.
Szopka, ja właśnie wolałabym żeby mi piersi zostały takie ciążowe. Ale niestety

dzięki dziewczyny!
oczywiście coby nie było tak cudownie to właśnie przeżyłam atak histerii i skonczyło się na cycu łapczywie pożeranym
ale jak się uspokoił, odłożyłam co łóżeczka i poszedł dalej w kime
chyba skubany sie wywiedział ze tak pieje z zachwytu na bb to mi teraz pokazał ;-)
Esia 13 godzin
to to możliwe jest???
oczywiście coby nie było tak cudownie to właśnie przeżyłam atak histerii i skonczyło się na cycu łapczywie pożeranym

ale jak się uspokoił, odłożyłam co łóżeczka i poszedł dalej w kime
chyba skubany sie wywiedział ze tak pieje z zachwytu na bb to mi teraz pokazał ;-)
Esia 13 godzin

Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Jolka może Maksiowi kolejne ząbki wychodzą że odmawia jedzenia?
Emmila myslę zę doświadczysz nawet szybciej ;-).
Ja już prawie 3 miesiące nie karmię a piersi zbyt wiele to nie zmalały, tak bym chciała żeby zjechały choć o jeden rozmiar czyli do D.
Emmila myslę zę doświadczysz nawet szybciej ;-).
Ja już prawie 3 miesiące nie karmię a piersi zbyt wiele to nie zmalały, tak bym chciała żeby zjechały choć o jeden rozmiar czyli do D.
Jednak stwierdzam, ze moje dziecko jest "inne"
Nie zdarzył się cud przespanych 13h
Max do 9 godzin bez pobudek, ale to się bardzo rzadko zdarza. Przeważnie budzi się chociaż raz.
Ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że on o 5 już jest wyspany.
Masakra jakaś.
No i oczywiście kończy się na tym, że biorę go do naszego wyrka, bo panicz lezy i się drze. Daje cyca w pysk i pól godziny z głowy. Przynajmniej sobie poleżę z zamkniętymi oczami. Potem go sadzam i daję zabawki - ale panicz sam sie nie pobawi i za chwile dalej beczy.
Do kogo z reklamacją?

Nie zdarzył się cud przespanych 13h

Max do 9 godzin bez pobudek, ale to się bardzo rzadko zdarza. Przeważnie budzi się chociaż raz.
Ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że on o 5 już jest wyspany.

Masakra jakaś.
No i oczywiście kończy się na tym, że biorę go do naszego wyrka, bo panicz lezy i się drze. Daje cyca w pysk i pól godziny z głowy. Przynajmniej sobie poleżę z zamkniętymi oczami. Potem go sadzam i daję zabawki - ale panicz sam sie nie pobawi i za chwile dalej beczy.
Do kogo z reklamacją?

Dokładnie!!!Emmila jak to do kogo?? Do tatusiato napewno jego wina ;-)
![]()

I strasznie Ci współczuję Skowronka... Naprawdę

reklama
Podziel się: