aneek
Fanka BB :)
alonqa chyba sama powinnaś wziąść się za takową edukację, nie ma we mnie złośliwości, staneełam jedynie po stronie osoby na którą ewidentnie najechałyście niesłusznie z resztą. Więc poponuję spojrz na siebie, zamiast normalnie wytłumaczyć swoje zdanie to wy wszystko na siłe, kogo obchodzi wasza opinia i takie najeżdżanie na drugą soobę, nie znasz jej więc się nie wypowiadaj, nie jesteś ideałem więc nie Tobie oceniać innych a właśnie zrobiłyście to w bardzo neigrzeczny sposób, zerknij sobie na posty kilka stron wczesniej to może to dostrzezesz. Skoro uważasz, że we mnie jest tyle złości to radziłabym popatrzeć na siebie i Twoje wcześniejsze wypowiedzi a nie teraz robić z siebie wielką dorosłą, ja po prostu nie lubię gdy się kogoś bezpodstawnie atakuje. Powodzenia z takim tokiem myślenia życzę. Pożyjemy, zobaczymy, tylko, że mając taką tendencję to gdyby nie wyszło tak jak mówiłaś to nawet byś się do tego nie przyznała. Taka osobowość.. Powodzenia i skończ te swoje psychologiczne dyrdymały