NATALINECZKA- szkoda Twojego malucha... Może to jakiś wirus rota? jak wymioty i gorączka to by się zgadzało... Dużo dawaj mu pić. no i właśnie coś na zbicie temperatury. A słuchaj ten nurofen to od jakiego wieku jest? i to czopki czy syrop- bo ja ostatnio szukam czegos dla Natalki żeby nie w czopach było.
ZUZKA- dawaj do nas, u nas przyjemny chlodek. A swoją drogą jak takie masz zawroty i słabo się czujesz to może poza upałami winne jest jeszcze coś....może jakaś wpadka;-)
Pij dużo wody i staraj się nie przemęczać bo siłęmusisz dla córci mieć.
A u mnie dziś dzień z prasowaniem- przyniosłam sobie ze strychu wysuszone pranie i taka góra wyrosła że nie wiem z której strony do niej podejść. zaraz dziecka spać pójdą to sie wezmę....ależ mi się nie chce.
Mój P. dziś raniutko z Sebastiankiem u ortopedy był na kontroli- wszystko ok:-) Tym razem przezornie od razu się zarejestrowalośmy na kolejny termin

we wrześniu! teraz muszę uzbierać na szczepienie- podrożalo w mojej przychodni do 200 zł
Sebastian kończy dziś 5 miesięcy

nawet nie zauważyłam kiedy to zleciało.... I na tę okazję walnął sobie taką kupę że body, rajstki, kaftanik, spodenki- wszystko do prania!!! Katastrofa ekologiczna

Lecę mleczarnie uruchomić...