Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, tak mnie bolało to spojenie, że do 11 gniłam w łóżku, potem K. mnie namówił, żebym mu młodych ziemniaczków z koperkiem przywiozła, zebrałam się, zapakowałam koszyk i niedużą torbę, bo obiecałam Tadzikowi albo basen albo chodzenie po rzece na firmie, więc trzeba było ręcznik itp. gotowa do wyjścia grzebię w tu i tam
a ja kluczy od auta nie mam
i cóż było robić, zaczłapałam się o 12.00 na Lubańską, na 7kę, zaduch i upał nieziemski, zanim dojechałam na różyckiego byłam mokra, ehh
przyczłapaliśmy się do domku niedawno, zjadłam kanapkę z pasztetem i padam na pysk,najchętniej położyłabym się spać, ale czekam na wieści, bo K. pojechał uświadomić Mamę, że będzie wnuczkę mieć, mam nadzieję, że ją to ucieszy, teściowa jak ognia unikała naszego tematu przez ostatnie trzy lata, słówkiem nie zapytała o mnie i synka, kiedy K. ją odwiedzał (a robi to często i regularnie), szkoda, że Tato nie żyje, chociaż tyle, że już go nic nie boli

Spotykasz ludzi na tym samym etapie życia, faceci uświadamiają sobie, co dzieje się z ich kobietami i co je czeka, zaproszone położne dają dużo pożytecznych rad (jeszcze wczoraj zagądałam do notatek, które przygotowała jedna z nich). No i oczywiście było kąpanie, przewijanie i ubieranie lalek:-)