Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ech te nocne rozmowykurcze, ja padam na twarz
bo z mężem wczoraj...ehm...długo rozmawialiśmy i dziś teges...niewyspana jestem...
chyba się więc odmelduję![]()

lewy boczek, pierwsze slyszeLewy boczek. Tylko takWtedy dzieciątko jest najlepiej odżywiane
![]()
Olu, nie powiedziałabym, że z Ciebie mrukChoć w sumie rozumiem Cię doskonale. Ja też lubię sobie pomilczeć. Kiedyś wybrałam się z siostrą na spacer, ta mi trajkocze nad uchem, ja nic.. W końcu po kilku minutach wkurzona siostra powiedziała: ty to sobie psa na spacery powinnaś kupić..
Oczka ok!!!!

witam nocnie, przynajmniej sama nie jestemZnów moje sowie geny się odezwały i siedze po nocy....inna sprawa że kiedy dzieci śpia mam chwile by spokojnie popracować, w dzień to ciągle albo przewijanie albo soczek albo nicnik albo obiadek albo cyc i tak w kółko....same to znacie więc co wam będę pitusiać
dobranoc dziewczynki
tak swoją drogą- ciekawe co u DOBREJCZAROWNICY- chyba maleństwo juz jest na świecie? jakoś na teraz miała termin... miejmy nadzieję że wszystko dobrze i niedługo sie odezwie![]()

NATALINECZKA oj kochana, a co Ty robisz o 2.07 na necie. spać!!!!! brzuchola usypiać bo przyzwyczaisz dzidzię i Ci będzie fikac po nocach...podziwiam Cię że wytrzymujesz...ja w ciąży zasypiałam na stojąco już koło 21 i żadna siła nie mogła mnie utrzymać na nogach....
Miłego dnia laski![]()