• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Ja na szybkiego ino - mamy gości do niedzieli, więc dop w niedzielę sie odezwę.

Kasiu, Ola może u nas nocować. Już poinformowała Natkę o remoncie:)

Basen załatwiony!! Od poniedziałku Franek będzie moczył doopce za 350 zł/godz. Za free!!:)

Nowa pani rehabilitantka została opawiona strasznie:( Po cholernych szpitalu niestety:(

Poza tym ok:)

Doczytam w niedzielę:)

Acha - i mam propozycję!! Ale to w niedz opisze:)

reklama
no ja jestem, jak zwykle:)
gotuje barszcz czerwony i wystawiam.

Mój Sebastian ma pierwszy ząbek!!!!!!!!!!!!1

A Nat zareagowała strasznie alergicznie na cos i całą buźkę ma w czerwonych plamach. Odczulam wapnem ale efekty narazie są znikome...może podrzucicie mi jakiś pomysł co mogę jeszcze zrobić? alergen już usunięty ale niestety mała ma buziaka w strasznym stanie...

miłego dnia:)

Kaasiutka Ty chodzisz do Kałdonka??Ja wczoraj też byłam na wizycie,ale w Mysłakowicach;-)

Franiowamamo bardzo się cieszę,ze macie załatwiony basen dla Franka:tak: Nawet sobie nie wyobrażam jak bardzo Ty się cieszysz.Tym bardziej,ze u nas nie łatwo pewnie o takie rzeczy...

Po ostatniej rozmowie duzo myślałam nad wyborem szpitala...Mój mąż przekonał mnie do Kowar jednym argumentem.W Jeleniej mój synek został ze mnie wyciśnięty.Położna mało mnie nie zmiażdżyła....Gdyby zrobiła coś Fabianowi,połamała go,uszkodziła to najlepszy sprzęt w szpitalu niczego by nie zmienił.Wole jednak lekarza/położną,który nie zrobi czegoś takiego.I przekonała mnie jeszcze Al.Szyszkowska pisząc o tym,ze Kałdonek sam powiedział,ze w razie komplikacji skieruje ją do Jeleniej.I tak musze go pytać o taką mozliwosć w razie gdyby drugie dziecko miało mieć tak silna zółtaczkę jak Fabianek...

no i co Wy właściwie sobie wyobrażacie????
że niby weekend to wolno forum olewać?????

ja tu czekam na jakies rady o tej alergii a tu cisza jak makiem zasiał.........................

dobranoc dziewczynki:) a właściwie dzień dobry bo to już nowy dzień:)

A, ta propozycja miała być jeszcze: wiecie że BB płaci za spotkania grup regionalnych?:)
Ta koleżanka mnie uświadomiła:)
Musiałabyśmy ino ustalić sobie termin, miejsce spotkania (one robiły to w sali zabaw, żeby dzieci starsze miały frajdę - kulki i te rzeczy), trza zaprosic gościa (u nich był 1 x psycholog, 1 x rehabilitant), wymyslić temat spotkania i już.
Co Wy na to?

Dzien dobry...

zaraz poczytam co sie dzialo uWas... ja mialam urwanie glowy... jechalismy do Poznania, na przetarg... a ze sytuacja z moimi rodzicami jest taka a nie inna to dzieci jechaly z nami... takze nocowalismy w hotelu i 2 dni wyjete.. potem wir tu, bo jednak 2 dni nas nie bylo... achhh, no ale juz jestem:tak:

Kaasiutka Ty chodzisz do Kałdonka??Ja wczoraj też byłam na wizycie,ale w Mysłakowicach;-)

Aha, chodzę i jakoś narazie no oprócz spotkania na wejściu, dziewczyny wiedzą o co chodzi, to teraz nie narzekam. Może się spotkamy na porodówce, na kiedy masz termin?

Agula, ja jestem za, tylko ostatnio coś nie za bardzo u mnie z psychą. Jakoś wiesz wyizolowałam się. najchętniej zamknęła bym się w klatce i sobie w ciszy siedziała :) Nie wiem skąd tak stan, ale mam nadzieję, że przejdzie. Jakis taki stan niechcenia wszystkiego wrrrr. Ola pojechała do babci, bo Artura brat z zoną pracują a Lidki przedszkole we Wrocku zamknięte. Lidzia powiedziała, że zostanie z babcią, ale tylko z Olą :) więc mam problem z głowy, chociaż kurde, kto mi teraz będzie latał do sklepu :angry:

Al, już będę pisać :) :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry