reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
NATALINECZKA oj kochana, a co Ty robisz o 2.07 na necie. spać!!!!! brzuchola usypiać bo przyzwyczaisz dzidzię i Ci będzie fikac po nocach...:) podziwiam Cię że wytrzymujesz...ja w ciąży zasypiałam na stojąco już koło 21 i żadna siła nie mogła mnie utrzymać na nogach....

Miłego dnia laski:)
ja z czarkiem tez po nocach nie spalam a on spal ladnie budzil sie tylko do cyca zjadl i szedl dalej spac:tak::tak::tak:
wazne jest zeby jak dziecko sie w nocy obudzi to do niego nie gadac ani nie zabawiac wtedy sie nauczy ze noc jest od spania, ale to tez zalezy od dziecka;-):tak::-D
ja tak z czarkiem zrobilam i mialam spokoj:tak::tak:
zobaczymy czy teraz sie sprawdzi:-p:-D:-D

mala mi sie grzebie w dole tak ze ustac nie moge no maskra jakas, boli jak nie wiem a za malym musze jeszcze latac zeby kupe zrobil do nocnika:confused2:
bo stoi mi na srodku pokoju przebiera nogami ze chce kupe a na nocnik usiasc nie chce:crazy:

no i mam odwieczny problem co tu zrobic na obiad:sorry2:
moze jakies pomysly:eek:
ale chyba zrobie jajko smazone z ziemniakami a mlodemu paluszki rybne usmaze o i to bedzie dobre;-):-D:-D:-D

zabieram sie a sniadanko bo cosik glodna jestem:-D:-D:-D
meldowac sie babeczki:-p

hejka,
KAASIUTKA- pisz jak króla nie będzie w pobliżu:)
NATALINECZKA- ja dziś robię gulasz paprykowy z dorszem na ryżu- szybkie i pyszne no i cala banda włącznie z Nat może zjeść:)
AGA- co u Was?

witam! kiedyś tutaj trochę pisałam, ale jakieś lenistwo mnie ogarnęło ciażowe...he he. Mam mieć cc w szpitalu jeleniogórskim, za tydzień miałam iść się umówić na termin..dzisiaj słyszałam ,że remontują porodówkę i nikogo nie przyjmują..to prawda? wiecie coś dziewczyny?

witam! kiedyś tutaj trochę pisałam, ale jakieś lenistwo mnie ogarnęło ciażowe...he he. Mam mieć cc w szpitalu jeleniogórskim, za tydzień miałam iść się umówić na termin..dzisiaj słyszałam ,że remontują porodówkę i nikogo nie przyjmują..to prawda? wiecie coś dziewczyny?
tak bylo jeszcze wczesniej a teraz juz normalnie, wiem bo dwie kolezanki teraz tam rodzily.

reklama
:sorry::sorry:
mi moj tez kiedys marudzil ale nigdy nie zabranial:no::no:
sprobowal by tylko:sorry:
a skoro takie promieniowanie to mu powiedz ze lodowka i wszelki elektryczny sprzet kuchenny jeszcze wiecej promieniuje;-):tak::tak:

haha dokładnie Nata !

Wczoraj nie pisałam i powiem tylko jedno ... MIGRENA :)

Dziś ok, byłam na wizycie, pomierzył, powiedział że wszystko ok, dzidzia ma 6,5 cm :)
Nie uwierzycie, mój król wziął się za remont mieszkania ahhahah

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry