Al.Szyszkowska
Fanka BB :)
no to rzeczywiści wstrętna baba.... u mnie najpierw mój P skoczył na grzyby, przyniósl kilka- ale tez robaki... no ale już się napaliłam jak szczerbaty na suchary to zrobiłam z suszonych
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja z czarkiem tez po nocach nie spalam a on spal ladnie budzil sie tylko do cyca zjadl i szedl dalej spacNATALINECZKA oj kochana, a co Ty robisz o 2.07 na necie. spać!!!!! brzuchola usypiać bo przyzwyczaisz dzidzię i Ci będzie fikac po nocach...podziwiam Cię że wytrzymujesz...ja w ciąży zasypiałam na stojąco już koło 21 i żadna siła nie mogła mnie utrzymać na nogach....
Miłego dnia laski![]()

cześć babeczki
moj Pan iWładca dał mi zakaz na lapa, powiedział ze za duze promieniowanie![]()

tak bylo jeszcze wczesniej a teraz juz normalnie, wiem bo dwie kolezanki teraz tam rodzily.witam! kiedyś tutaj trochę pisałam, ale jakieś lenistwo mnie ogarnęło ciażowe...he he. Mam mieć cc w szpitalu jeleniogórskim, za tydzień miałam iść się umówić na termin..dzisiaj słyszałam ,że remontują porodówkę i nikogo nie przyjmują..to prawda? wiecie coś dziewczyny?
tak bylo jeszcze wczesniej a teraz juz normalnie, wiem bo dwie kolezanki teraz tam rodzily.
mi moj tez kiedys marudzil ale nigdy nie zabranial
sprobowal by tylko
a skoro takie promieniowanie to mu powiedz ze lodowka i wszelki elektryczny sprzet kuchenny jeszcze wiecej promieniuje;-)![]()