reklama

okolice Jeleniej Góry..

Olu, ale mam nadzieję, że nie idziesz do Ginekomedu na usg piersi???????? Bo tam sprzęt dobry ale lekarze magicy - widza co chcą. U dziecka koleżanki wypatrzyli wodogłowie i wielowadzie (nie -wodzie). We Wrocł mało lekarze ze stołków nie pospadali:) Dziecię zdrowe jak rydz:)

Dziewczyny a co wy na to spotkanie sponsorowane przez BB? Ja wiem ze w JG wyboru specjalistów specjalnie nie mamy, ale z właśnego podwórka mogłabym polecić przynajmniej 2. Nie jesteście zaiteresowane porozmawianiem ze specem na tematy rehabilitacyjne (wady postawy u dzieci, rowój ruchowy itp) czy logopedyczne?

reklama
Olu, kiedy idziesz do tego lekarza i gdzie? I co Ty sądzisz o spotkaniu?

Super Kasiu:)
A Ty masz juz brzuszek, że ci ciężko buty wiązać??????? 13 hbd? Mi do 13 waga nawet nie drgnęła, chciałam nawet u Kepp. skargę składać:)

Niom, mam brzucho już no i wiesz hmm ten tego starą oponkę z czasów przedciążowych i to zapewne ona jest winna temu, że schylać się mi coraz ciężej :P Niestety 4 kg w przód wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nienawidzę tego :(

Dziś tylko szarpnęło nim 2 x więc obiad na 2 tury. Myśle ze po tej serii wymiotów przełyk jest po prostu podrazniony. Dziś nie miał też zadnej rehabilitacji. Taki dzień luzu. Ale marudny był jak szlag

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry