Olu, jak ja pisałam, że Ciebie nie zuważyłam??? Skandal normalnie

Olu, tak BB płaci za te spotkania. Trzeba im tylko przedstawić plan spotkania itd. Można pokryć wynagrodzenie eksperta, wyżywienia, opłatę za salę. Dlatego pomyślałam o hip-hopie, żeby starsze lekuchno dzieciaki miały frajdę. Nata i Ola moga grac rolę opiekunek, bo dla nich hip-hop jest passe..;-) A z tą wpłatą na rehabilitację, to spokojnie.. Wiesz nie każdy może chciec lub po prostu mieć środki a po co ludzi zniechęcać do spotkania.. Ja tak sobie myślę, że może byśmy zaczęły proponowac jakies konkrety, co?
Tak więc mi na myśl przychodzi tylko hip-hop jako miejsce spotkania. Tę druga salę w głębi mogłybyśmy sobie zerezerwować, ale może są inne fajne miejsca w JG lub okolicy?
Nasza nowa rehabil jest super. Instruktażu dla młodych mam mogłaby udzielić - jak pileęgnowac, podnosić, wspomagać rozwój - jeśli to problem dla nas, jesli tak uznamy.
A może coś z zakresu logopedii? Psychologów dziecięcy w jg mało, nie dla takich maciupkich maluchów, dla trochę większych. Musimy się ino zastanowić jakie problemy trapią nas najbardziej.
Zaproponujcie coś jeszcze..