• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

hej dziopki
przepraszam za nieobecnosc
kochane nie mam ostatnio czasu na nic a roboty jak nie wiem
kokardki robie po nocy bo w dzien zanim posprzatam i sie oporzadze z obiadem to m z roboty wraca pozniej trza na jakis spacer spadac no chyba ze brzydka pogoda wtedy nie ale dzis na pewno ide bo sloneczko slicznie swieci
kurcze posprzatam a na nastepny dzien pelne zlewy i kuchnia jakby w nia piorun strzelil:crazy:
nie mowie juz o reszcie mieszkania
jutro nie sprzatam pierdziele:no::no::no:

reklama
kochana czytac nie musialam wystarczy ze wstrzasy czulam :tak::tak:
ta kopalnie to ja z okna widze jest jakies 500 m od domu:tak::tak::tak:
i takie sytuacje sa nie jednokrotnie z tym ze teraz akurat skutki sa gorsze:tak::tak:
nieraz pamietam jak ze szkoly nie chcieli nas wypuscic bo akurat alarm na strzelanie byl i czekalismy a szkola jest w lini prostej od tej kopalni jakies 200 m:tak::tak::tak:
wiekszosc budynkow jest popekana od tych wybuchow a wybuchy sa tak 2- 3 razy na tydzien:tak::tak:
wiec to nasza codziennosc
wysle ci cos co moim zdaniem jest baaaaaardzo adekwatne do sytuacji:tak:
YouTube - Kamienne gradobicie - OGORZELEC

Natalineczka > no to wspolczuje!
Masakra mieszkac w takim miejscu....
uwazajcie na siebie!

Moja mama dojechala dopiero ok. g.21...
w sobote bylismy w amsterdamie i troche pozwiedzalismy :)
w sumie chyba jest zadowolona i jej sie tutaj podoba.

A dzisiaj masakra bo od rana maluja nam okna i juz myslalam ze skonczyli wszystko bo zwineli rusztowanie i przeniesli do sasiada wiec z Mama szybko sie zebralysmy i juz gotowe do wyjscia na spacerek a tu znowu za oknem pojawia sie koles z pedzlem :(
mowie im ze chce wyjsc na 2-3 godzinki a on mi na to ze za 3 godziny to koncza prace a potrzebuja otwarte okna i drzwi wrrr......
wiec dalam Mamie mape hihi i telefon i poszla sama :D
moze nie zabladzi ;)

a przed chwila mialam tu niezkla akcje z malujacymi holendrami bo zrobil sie przeciag i mi taki ogromny szklany kielich zdmuchnelo z parapetu i byla kupa halasu!!
dobrze ze kolesiowi nic sie nie stalo bo stal centralnie przy tym oknie...
ale na szczescie tylko sie posmialismy i posprzatalismy to szybko....

Milego dnia!!!

kochana czytac nie musialam wystarczy ze wstrzasy czulam :tak::tak:
ta kopalnie to ja z okna widze jest jakies 500 m od domu:tak::tak::tak:
i takie sytuacje sa nie jednokrotnie z tym ze teraz akurat skutki sa gorsze:tak::tak:
nieraz pamietam jak ze szkoly nie chcieli nas wypuscic bo akurat alarm na strzelanie byl i czekalismy a szkola jest w lini prostej od tej kopalni jakies 200 m:tak::tak::tak:
wiekszosc budynkow jest popekana od tych wybuchow a wybuchy sa tak 2- 3 razy na tydzien:tak::tak:
wiec to nasza codziennosc
wysle ci cos co moim zdaniem jest baaaaaardzo adekwatne do sytuacji:tak:
YouTube - Kamienne gradobicie - OGORZELEC

Nati!
Możesz domagać się odszkodowania, mój wujek jest prezesem podobnej firmy we Wrocławiu i opowiadał kiedyś o odszkodowaniach. Nawet rolnik pisze o odszkodowanie, bo mu słabiej obradza pole po wybuchach :)

a tak poza tym, jestem załamana, grzybica mnie zżera :( ah nawet się gadać nie chce

KAASIUTKA tą grzybicą to się tak nie przejmuj. ja całą ciążę z natalą miałam grzybicę- byłam przedstawicielem handlowym, jeździłam po całym kraju i nader często korzystałam z toalet na stacjach paliw.... co nie przyszłam na wizytę to lekarka do mnie : "A pani co, znowu pieczarkarnię otwiera?".......i ciągle tabletki dopochwowe, kremy i tak w koło macieju....a i tak ciagle to samo.nawet jednorazowe nakładki na deskę nie pomagały, w końcu kupiłam sobie i woziłam ze soba bo na stacjach to tylko pojemniki puste były na ścianach. ale i to nic nie dało...Lekarka stwierdziła żeby nie korzystać z toalet podczas podróży....a ja jej na to- chyba pani w ciąży nie była i nie wie że co chwile się chce do kibelka....wkurzyła mnie wtedy jak nie wiem. to co? na łąkę albo do lasu???? coby jeszcze kleszcza jakiegoś zgarnąć??? Że nie wspomnę już o tym że z wielkim brzucholem kucnąć to niebywałe osiągnięcie..... Więc głowa do góry....:):):)

reklama
Nati!
Możesz domagać się odszkodowania, mój wujek jest prezesem podobnej firmy we Wrocławiu i opowiadał kiedyś o odszkodowaniach. Nawet rolnik pisze o odszkodowanie, bo mu słabiej obradza pole po wybuchach :)

a tak poza tym, jestem załamana, grzybica mnie zżera :( ah nawet się gadać nie chce
kochana nie załamuj sie ja z czarkiem tez mialam i teraz tez
w ciazy zdarza sie bardzo czesto niestety
i nic na to nie poradzisz:no::sorry2:
a co do odszkodowan ci co poszkodowani pewnie ubiegac sie beda
a u nas na szczescie nic sie nie stalo:no::tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry