• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Witam
a ja znowu nie mogę spać...
i do tego jeszcze ta jesień... mój czas smutków i zadumy nad życiem;) Co roku tak samo od 14 lat od śmierci brata, życie na jesień mi się pie..... . Kłócę się i płaczę i nie śpię;)

I tak ostatnio myślałam o braku koleżanek:( większość wyjechało, a ja jakaś aspołeczna się stałam bo jak słyszę mamy na placu zabaw to czasem ręce opadają, tylko się przechwalają umiejętnościami swoich pociech. Ale widzę że nie tylko mi brakuje normalnych babek do pogadania;)
i do du.. siedzę w większości sama i nie ma się komu wygadać. Bo wybierając wychowanie synka mąż pracuje na 2 etaty i mało się widzimy raczej.
Zauważyłam niestety że to mi na dobre nie wychodzi. Cieszę się że siedzę z maluchem ale chyba nasze relacje z mężem są gorsze;(
Nawet szukałam jakiejś psycholog (może faktycznie coś nie tak jest u mnie na jesień), żeby wygadać się komuś kto mnie nie zna nie będzie oceniał... ale ceny za sesje są kosmiczne! 100 zł za godzinę - ja bym majątek w miesiącu u niej zostawiała hah.

I tak jakoś nawet nie wiem co pisać takiego doła mam (a może to depresja) nie wiem

Kochane, ja już po fryzjerze - według mnie (i mojego R.) rewelacja - zapłaciłam 140zł z farbowaniem (bo muszę Wam powiedzieć, że choć wcześniej NIGDY nie farbowałam to w czasie ciąży pojawiło mi się strasznie dużo siwków, a z natury mam czarne włosy więc potwornie to było widać)... W każdym razie polecam, humor mi to ogromnie poprawiło.

ilizkacz - strasznie mi przykro z powodu Twoich jesiennych smutków... W każdym razie zapraszamy również na - jeszcze nieustalone i niedopracowane - spotkanie :-)

jak widzicie moja passa niespania trwa - ale jakoś nie cierpię z tego powodu strasznie. Buszuję po necie za firankami i dywanem dla Leosia.

Ja do dentystki chodzę do dr Konefał w "centrum stomatologicznym" i baaardzo ją polecam. zuza - Szukam też dobrej ortodontki bo bardzo bym chciała założyć sobie aparat (niestety - to byłby mój drugi raz w życiu, bo miałam już raz w liceum - daaaawno temu, ale leczenie było słabo prowadzone i wada zgryzu wróciła :-( ) Jakbyś mogła polecić kogoś to będę wdzięczna :-)

ello

Mala zasnela wiec mam wolna chwilke :-)
a dzisiaj znowu mamy gosci....
tylko mam nadzieje ze dzisiaj moj M. nie utknie w korku i nie bede sama hehe

niewiem co mam z tym zrobic ale jeziemy tylko na 3 dni do PL a juz mamy mase rzeczy w planach i widze ze brakowac bedzie wolnej chwili :crazy:

i tez zamarzylo mi sie odwiedzic fryzjera,
bo juz dawno niebylam i troche zaroslam :-D

Eliza > nie łam sie! jesien jesienia ale nawet w taka pogode idz na spacer i napewno lepiej sie poczujesz - ja tak robie jak mam dola :-)
Współczuje śmierci brata ale trzeba isc do przodu i wspominac tylko mile chwile i dalej sie usmiechac!
No i pamietaj ze zawsze mozesz tutaj sie wygadac :-)

Gdybym byla wiecej na miejscu to pewnie bysmy forum zmienily na wspolne kawki :-)

Holly > Super! mi tez zawsze poprawia sie humor po wizycie u fryzjera :-)
moglabys sie pokazac z nowa fryzura ;-)
A ta dentystka o ktorej piszesz droga jest?
Bo mnie czeka troooche wizyt wiec bedzie wydatek :-(
aaa jezeli chodzi o ortodoncje w JG to niema o czym chyba pisac :no:
zreszta sczegoly zaraz Ci skrobne na pw zeby tu nazwiskami nie rzucac ;-)

Ola > Gdzie jestes? ;-)
juz wczesniej mialam sie spytac i ciagle zapominalam....
pisalas cos o otwarciu wlasnej firmy i dofinansowaniu > o jakim dof. dokladnie myslalas? moj M. pare lat temu dostal takie z PUPu i uwazam ze to jest dobry pomysl :-)

hej dziopki dzis troche pozniej ale lepiej pozno niz wcale;-):tak::tak:
nie wiecie moze jak mozna zrobic obiad z niczego:eek::eek:
bo nic nie mam a za godzinke m z pracy wraca:baffled:
nie wiem moze makaron z sosem:eek:
no ale sosu zadnego nie mam:sorry:
masakra:no:

mala lezy w lozeczku i mam nadzieje ze jeszcze polezy bo musze chatke ogarnac:sorry::tak:

elizka wspolczuje ja tylko czekam az mnie dol zlapie mam nadzieje ze tak nie bedzie ale co roku jest, zwlaszcza na 1 listopada u babci na grobie a przeciez to juz prawie 20 lat:no:
teraz taka glupia pora roku:confused2:

natalia u mnie dzisiaj fasolka po bretońsku...
az sama sie dziwie ze nauczylam sie to robic bo ja strasznie lewa jestem do kuchni hihi
a ziemniaki i jaja masz?
ja jak zapasy mi sie koncza i musze na szybko cosik to ziemniaki + jajeczko + jakas surowka lub cos w tym stylu :)
ale jutro to chyba tortile zrobie bo mam smaka jak diabli!

wieczorkiem wybieram sie na male zakupki :D

natalia u mnie dzisiaj fasolka po bretońsku...
az sama sie dziwie ze nauczylam sie to robic bo ja strasznie lewa jestem do kuchni hihi
a ziemniaki i jaja masz?
ja jak zapasy mi sie koncza i musze na szybko cosik to ziemniaki + jajeczko + jakas surowka lub cos w tym stylu :)
ale jutro to chyba tortile zrobie bo mam smaka jak diabli!

wieczorkiem wybieram sie na male zakupki :D
no wlasnie nic nie mialam:no::no:
nawet ziemniakow i jaj:no::-D:-D
ale uz bylam w miescie:tak::tak::tak:
zakupy porobilam lodowka juz pelna zapasy uzupelnione i jest git;-):tak::tak:
a juro znow nie bede wiedziala co zrobic na obiad:no:
z nadmiaru :-D:-D:-D:-D:-D

Cześć dziewczyny.
Holly, znam db ortodontkę w JG. dr Zawiła.
U nas bz. Franczesko oprócz sterydów leci od dziś na antybiotyku, Nata walczy z paciorkowcem. Czarna doopa.
Ale odebrałam pierwsze dwie dawki Synagisu dla Frania:) 15 tys leży mi na półeczce w lodówce.
Ide spać, pa, do jutra

reklama
ZUZA jestem cały czas gdzieś tam obok Was, ale mam taki dół że po prostu nie wiem co mogłabym napisać...nawet to jedno zdanie zajęło mi 8 minut. jeszcze się odezwę, może za kilka dni. cześć Wam dziewczyny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry