holly101
Fanka BB :)
Oj, znowu się spóźniłam na pogaduchy... Smutno tu dziś - nie martwcie się dziewczyny, jakoś się ułoży. Ja do Karpacza przeprowadziłam się 6 lat temu z warszawy - wcześniej (w dzieciństwie) mieszkałam w Bielsku-Białej i porównując te dwa miasta (BB i JG) to Jelenia wypada masakrycznie źle... nic się tu nie dzieje, a przecież to miasto ma potencjał... Wrocław jest aż 100km stąd, miasto powinno się super rozwijać. A tu - kina normalnego brak, galerii (sztuki) brak, galerii (handlowej) brak, ech... Za to Karpacz się teoretycznie rozwija ale jest coraz bardziej ohudny ;-) Tylko mój R mnie tu trzyma.
Al. Szyszkowska - no ja mam straszne problemy ze snem, pierwsza, druga to dla mnie standard. Jakoś tak mi się zegar biologiczny poprzestawiał. Nogi mi drętwieją straszliwie, no i nocne wyprawy do lodówki też nie pomagają ;-)
Tak w ogóle to zazdroszczę ci zawodu - moje ciche dziecięce marzenie. ja kończyłam dziennikarstwo - ale pracy w zawodzie to ja w Jeleniej nie znajdę... Mam prośbę, prześlij linka do sowich aukcji na Allegro
Aga - jutro już na 100% pójdzie mail w sprawie aukcji dla Frania - to będzie zegarek, jeśli w ogóle takie coś wchodzi w grę...
Al. Szyszkowska - no ja mam straszne problemy ze snem, pierwsza, druga to dla mnie standard. Jakoś tak mi się zegar biologiczny poprzestawiał. Nogi mi drętwieją straszliwie, no i nocne wyprawy do lodówki też nie pomagają ;-)
Tak w ogóle to zazdroszczę ci zawodu - moje ciche dziecięce marzenie. ja kończyłam dziennikarstwo - ale pracy w zawodzie to ja w Jeleniej nie znajdę... Mam prośbę, prześlij linka do sowich aukcji na Allegro
Aga - jutro już na 100% pójdzie mail w sprawie aukcji dla Frania - to będzie zegarek, jeśli w ogóle takie coś wchodzi w grę...

no ale jakos musze dac rade hihi