• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Izu tu moze cos znajdziesz W co się bawić z niemowlęciem? | Ochoroba.pl
Moja od dłuższego czasu uwielbia jak A. pokazuje jej dłoń i kręci nią naśladując samolot oj ale jest wtedy radocha. Szczególnie to działa przy kąpieli. Nie lubi jak ją ubieram wtedy mój naśladuje samolot i jest cisza :) My sie w a kuku tez bawimy ale Nataszka chyba za malutka jest. Ale hitem dla niej jest i tak robienie z siebie wariata hi hi w szczególnosci przy piosence nie ma wody na pustyni - moja jak ja uslyszy sama zaczyna wierzgać nóżkami a jeszcze jak wszyscy razem przy niej tańczymy to jest radocha na całego :)

A do jakiej wagi można maluszka w chuście nosić? Ja jakos nie jestem do nich przekonana ale nigdy nie miaąłm z nimi stycznosci to pewnie dlatego. Ale jak sie zrobi cieplo to bysmy chcieli gdzies pochodzic troszke po gorkach taki male spacerki no i mala trzeba gdzies nosic wtedy. NIby mamy nosidełko ale nie wiem czy bedzie chciała w nim siedziec.

Pogoda beznadziejna :( kilka dni słońca a teraz na dłużej deszcz zapowiadaja.... :(

reklama
Dareczka i Izu jak chcecie to postaram sie odzyskać moją chustę (bo koleżanka już chyba nie używa, ale dowiem się na 100 %)
i mogę Wam pożyczyć na spróbowanie i zobaczycie wtedy same zadecydujecie czy chcecie taką lub inną kupić. Jak coś to chętnie zaproszę was na prezentacje;)

ok więc ja postaram się skontaktować z koleżanką i dać Wam odp czy bedę miała chustę, nawet jak nie to powiem żeby mi dała na pare dni
ale to po weekendzie
fatalnie się czuje:(

Fatalna pogoda to i takie samopoczucie:(
Ja też najchętniej zagrzebałabym się pod kołdrę i przespała takie dni... ale już na weekend ma być lepiej - oby!
Dziewczyny, niedługo moja chrześnica ma 5. urodziny i zaczynam zastanawiać się nad prezentem. Macie może wśród znajomych takie dzieci i orientujecie się czym w tym wieku się dziewczynki bawią? Jakiś czas temu na topie były kucyki pony, a teraz..? jak zwykle mam problem:/

Marta może matę do tańca albo zestaw do tworzenia biżuterii albo układankę taką mozaikę (wpina się koraliki i można tworzyć różne obrazki) ja niedługo mam roczek chrześniaka i też miałam problem co kupić na szczęście poszperałam na allegro i udało mi się znaleźć prezent :)

Marta - może uda mi się pomóc, bo mojego P. siostra ma 7 lat i wiem co u niej było na topie jak obchodziła we wrześniu urodziny. W sumie jest o 2 lata starsza, ale w tym okresie to pewnie nie robi wielkiej różnicy jeśli chodzi o zabawki, a więc:
1. PET SHOPY - tutaj nawet 4-letnia dziewczynka u mnie w rodzinie na ich punkcie szaleje. Oczywiście, jak na chrzestną przystało to nie mogą być same pet shopy tylko wypasiony domek z petshopami :) mówię Ci - jeśli nie będzie tego jeszcze miała to będzie w niebowzięta. :D
2. Popieram Dareczkę - MATA DO TAŃCZENIA - mojego P. siostra to chciała dostać pod choinkę.
3. Hanna Montana - cokolwiek :D - ale już ona chyba odchodzi do lamusa :) Więc prezent może być nie na czasie :)
4. HELLO KITTY - też cokolwiek :D

Dareczka
z tymi suwaczkami to jest tak, że one liczą nie tygodniami a miesiącami. U mnie na przykład jeden tydzień wypada co czwartek a według kalendarza to różnie... hmm... nie wiem czy napisałam jasno :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry