• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

kiszka z ta wypozyczalnia, szkoda ze na miejscu nie potrzebujesz:( ze tez musi sie wiecznie Franiowi cos przyplatac:angry: dużo zdrówka dla Małego Spryciarza:-)
Ja wlasnie pałaszuje spagetti:-D drugi posilek po sniadaniu:crazy: jak Mała zasnela to wziełam sie za mycie lodówki, bo już sie prosiła:rofl2: i zaczeło padac, ale fajne powietrze, ja bym chętnie pomokła troche:) lubie deszczyk wiosenno-letni:-D no a teraz juz leje;)

Ostatnia edycja:
reklama
Nooo, dlatego tak Was ciągle molestuję prośbami o przesyłanie informacji o aukcjach. Narazie mam zaplanowane 3 turnusy na ten rok - lipiec 5900, sierpien 3000, wrzesień 4300 i koniec. Chocby skały srały więcej nie damy rady..do tego rehab i terapie, wiec..ja po prosbie o puszczanie informacji o aukcjach...pliz.. powystawiałam swoje letnie ciuchy ciążowe, trochę ciuszków dla maluchów, może akurat. Puszczajcie dziewczyny informacje na NK i FB. bardzo Wam bede wdzieczna:)

Daria super:-) nam wychodza wszystkie 3;) Mala slini sie i pcha do buzi;)
nauczyla sie ostatnio psa karmic, bo z nim ciezko do jedzenia, i jak Ona mu daje wsuwa wszystko:-D dzis nawet chciala sprobowac kurczaczka Mikusiowego na szczescie bylam obok;) ale ona z Mikusiem to jak dwaj najlepsi funfle:-):-)

reklama
Marta ja nie zalatwialam w jg ale takie rzeczy zalatwisz w MOPSie. Mosisz wypelnic jakies wniosek itp... nie pamietam dokladnie. Ale Ty albo Twoj musicie byc zameldowani w JG a jak nie to zalatwiacie to w MOpsie tam gdzie macie zameldowanie. My zalatwialismy w Szklarskiej bo moj tam zameldowany i szybciej i sprawniej tam bylo ;-)
sliczne zdjecie w suwaczku :-)
jak sobie radzicie? jak Paulinka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry