• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

ja tez nie zalatwialam a JG:( ale chyba w MOPSIE sie zalatwia. Daja wniosek do wypelnienia. Ja np. wzielam wczesniej wniosek, i tam od razu mozna sie dowiedziec o dokumenty jakie sa potrzebne, na pewno akt urodzenia Malej, zaswiadczenia o dochodach rodzicow rok czy dwa wstecz--> nie wiem ile:crazy: i my np. bylismy na bezrobotnym wiec dawalismy chyba zaswiadczenia z UP, jak dobrze pamietam. Ale u nich sie dowiesz wszystkiego.

reklama
Marta dokładnie tak jak dziewczyny pisza załatwia sie to w MOPS potrzebny akt urodzenia i weasze dowody tn ksero zaswiadczenie o dochodach nie jest do becikowego potrzebne. Mozesz wziasc sobie papiery z mopsu bo to szybko a pozniej wyslac poleconymy zeby nie stac w kolejkach bo becikowe i zasilkirozne zalatwia sie w jednym pokoju i sa straszne kolejki!

reklama
Cześć Pałeczko! Je jestem z Łomnicy, więc jesteśmy sąsiadkami :)
Do becikowego (załatwiałam 2tygodnie temu) potrzebne jest:
-podanie (dostaniesz w mopsie)
-dowody osobiste Twój i męża (mnie kserowała wszystko na miejscu)
-akt urodzenia dziecka
-akt małżeństwa
-jeśli Twój facet jest zameldowany gdzie indziej niż Ty,to takie zaświadczenie z urzędu, gdzie jest zameldowany i że nie pobiera becikowego u siebie
-numer konta (druk dostaniesz w mopsie)

Pozdrawiam!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry