• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Pałeczka a ile ma Twoje dziecię?
Zrób sobie suwaczek, plizz:)

Mój Franc własnie usypia. On jest tak cudnie nieslomplikowany w tym.. Odkładam do do łóżeczka, gra pozytywka, pali sie lamka solna...max 10 minut i chłopaka nie ma. ale wiecie, to jest skutek szpitali

ello :-)

A moze probujcie dawac butle lezac razem pszytulone na lozku tak jakby dzieci ciagnely cyca i wtedy jak zasna odkladac do lozeczka...
hmmm... niewiem co Wam doradzic ...

u nas ciag dalszy krzyku :-( ok. 17 dalam Malej troche paracetamolu bo juz nic nie dzialalo na jej dziaselka i byla az godzinka ciszy!
a teraz juz od ponad godziny walczy z tatusiem i nie chce spac....
az boje sie co bedzie jutro!

ja nie mam problemu z usypianiem przy cycu, wieczorek bez niego zasypia trwa to ok godz!!!! chyba ze jest padnieta na cycu zasnie w mig. A dzis zasnela w lozeczku bez cyca, podejrzewam ze u mnie bedzie latwo, jedynie przy zabkach jest gorzej... ale: problem tkwi w moje psychice, ktora chyba jeszcze chyba nie jest gotowa, nie potrafie odstawic, nie wiem czemu. Ona ma prawie 15mies, a mi jest ciezko.... No ale mam nadzieje ze sie uda, bo starczy.
A Pałeczki Dominika za 3 dni skończy roczek:D:D:D Wiec idziemy na impreze;)

No Domka wlasnie usnela byla proba przy butelce ale wypila oczywiscie tylko 50:(u tatusia na raczkach pozniej zjadla 80 kleiku i proba uspania na raczkach u tatusia przy bajce ale to byl wielki bol dla niej wiec ja ja wzielam i tak przy bajce sobie siedzialysmy ale w koncu zaczela sie wiercic i udrapala sie o moj pierscionek:( i byl placz i trzeba bylo dac cycuisa bo sie nie chciala uspokoic. Ale i u nas zabki ida bo byl stan podgoraczkowy i smoczusiem po dziaslach sobie jezdzila:( i tak pewnie nastepna noc z glowy jak kazda.... A no za 3 dni mamy imprezke bo Domka konczy roczek wiec balujemy:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry