• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Dziewczyny, a ja będę monotematyczna:)
Znowu:)

Wystawiłam na Allegro dużo ciuchów ciążowych. I innych fajnych rzeczy też. Jestem w szale wystawiania:) Jutro pewnie pójdą na taśmę kolejne rzeczy letnie dla dzieci. Dajcie znać swoim znajomym o moich aukcjach plizzz. Puszczajcie linki na NK i FB. To linkowanie dużo dało, jux mi się obroty zwiększyły. Jeszcze tydzień temu za VI miałam ok 80 zł a dziś juź 156. Ale wiecie..1.07 muszę zapłącić drugą ratę za turnus - 3900..dlatego Was tak molestuję tutaj.

Proszę o wyrozumiałość;-)

reklama
jejuuuuuu nie uwierzycie, spaliśmy dzis z Miloszem do 10 !!! :szok:
hmm ... ale nie ma nic ot tak sobie, trzy melisy wypiłam wieczorem to miał chłopak spanie ;)
teraz odkrył ze ma nogi więc skarpety ze stóp, trochę spokoju

Aga, Ola do mnie wczoraj dzwoni i mówi, wiesz mamo my tak z Natką wczoraj to prawie płakałyśmy :) a ja do niej a czego? a ona ... taka nam się tęsknota za braciszkami zrobiła hihiihihi

Holy, a ta koleżanka nasza wspólna, co lezalam z nią w szpitalu urodziła tez? i wszystko ok? nie wiesz przypadkiem?

Ostatnia edycja:
O ja ale Wam dobrze było :) to dziewczynki chyba przywiązane do swoich braciszku słodkie to takie jak starsze siostrzyczki tęsknią.

Moja dzis zjadła swojego pierwszego naleśnika :) DSCF5679.jpg fakt faktem tylko pół ale mamusia i tak musiała go ładnie przyozdobić hi hi. Swoją drogą zwykłe naleśniki lepsze niż te bezglutenowe.

Jejku, jakie dzieło sztuki!! Szok:)
A jakie nadzienie? Serek?
Połowa to i tak super wynik jak na takiego szkrabika:)

Kasiu, fajne te nasze dziewczyny. Natka dałaby się pokroić za Frania.
Dzwoni do mnie codziennie (Nata ofkors), (właśnie zadzwoniłą;-)), śle mmsy.. kurcze, czuję się jakby w jG w szkole była:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry