• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Wpadnij jutro rano to zobaczysz:) Ino nie o 9 bo rehab:)

Wg mnie ładny, w idealnym stanie. Chyba stał ino na półce do ozdoby
Filiżankie takie b delikatne, aż boje się je wysyłać

jesuu musze iśc spać wreszcie

reklama
hej
ja dopieor usiadlam :-)
my spedzilismy dzien na wedrowkach po sklepach hihi
kupilam sobie w H&M super spodenki krotkie jenasowe :-)
a Malej kupilam sliczny stroj kapielowy taki w paski i kapelusz ktory sama sobie wypatrzyla i tak jej sie spodobal ze ciagle by w nim siedziala haha
a teraz spijam winko i odpoczywam....

ja na poczatku dalam przez kilka dni troche gluten (kaszki manny takiej blyskawicznej w kartoniku chyba z nestle... o znalazlam Kaszka mleczna manna) i jak tylko zobaczylam ze jest ok to pozniej juz przestalam na to zwracac uwage i dawac Malej jedzonko obojetnie czy z glutenem czy bez :-)

DARECZKA gratulacje dla Malutkiej! super ze juz sobie tak radzi :-) teraz to juz nie bedzie tak latwo i wszystko w domu, doslownie kazda rzecz bedzie podporzadkowana pod dziecko i jego bezpieczenstwo ;-)

ANIA co u Was? jak Nadia?

Leoś rośnie, póki co cały czas jest modelem stacjonarnym, bezzębnym, kręcacym się we wszystkie mozliwe strony
wink2.gif
HOLLY haha ale jaki on zawsze jest uroczy :-)
u nas dentinox byl ok ale tylko ten w kropelkach bo w zelu nie dawal rady a jak juz bylo bardzo zle to tez dawalam paracetamol. Oby szybko sie przebily i go nie mecczyly!
hehe to ja nastepnym razem zamiast kawy u Petiego to wpraszam sie na kawe z serwisu ;-)

FRANIOWA ja tez nieznosze trasy do wrocka ale niestety tez musze dosc czesto tam jezdzic....
o kurcze to on jeszcze w nocy je? to ma chlopak apetyt ;-)

IZU jestem juz jestem :-) cos ostatnio mnie natchnienie opuszcza hehe
i dziekuje -> juz o wiele lepiej :-)
aaa tyle jedzenie! gdybym wiedziala to bym przyjechala ;-)
ooo "Wedding TV " -> czyzby o czyms myslal? ;-)

PAŁECZKA i oby tak dalej a Mala sie nauczy ze juz bez cyca :-)

Dareczka haha zebys wiedziala! dzisiaj chodzila po sklepie i kombinowala az w konczu zatrzymala sie przy wieszakach z ciuszkami i mnie wolala uparcie -> uparla sie na jakies spodnie jeansowe i nie chciala ich oddac :-D

reklama
to fakt ;-) dlatego to moj musial jej to wytlumaczyc o oderwac ja od tych spodni :-)
poza tym tak biegala po sklepie ze w pewnym momencie rozpedzila sie bo zobaczyla stroj ksiezniczki i beigla do niego i wpadla w jakas dziewczyne muzulmanke ktora sie rozesmiala i zaczela cos nawijac do Malej chyba jakims arabskim mi to podchodzilo bo nic nie moglam zrozumiec a Lenka tylko wielkie oczy robila :-D tak wiec wesole wariactwa byly dzisiaj w sklepie w wykonaniu Lenki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry